Uw uiterlijk is onze zorg.

010 2900780 info@tbmedical.nl ma t/m za: 13:00 - 22:00

Huidverjonging

Door de minder snellere werking van collageen en elastine kan bij het ouder worden de huid wat valer, grauwer of een grovere huidstructuur tonen. Deze werking, of dit proces wordt beïnvloed door factoren van binnen- en buitenaf en erfelijkheid. Voorbeelden van zowel interne- als externe factoren zijn UV-blootstelling, (teveel) stress, levensstijl, roken, omgeving en voeding. Deze factoren maken uw huid minder flexibel, sterk en veerkrachtig. Pigmentvlekken, adertjes, fijne lijntjes, grovere poriën en littekentjes zijn dan een logisch gevolg.

Op deze pagina zal u voornamelijk informatie vinden over onze huidverjongende behandeling met de laser. Echter zal de huidtherapeute altijd een advies op maat voor u maken om het beste resultaat te behalen. Zo kunnen verschillende behandelingen gecombineerd worden, of behandelingen kunnen na elkaar uitgevoerd worden. 

Maak vandaag nog een afspraak

Wat is het resultaat?

Egalere huid in kleur;

Rustigere huid;

Gladdere huid;

 Mooiere structuur;

Frissere huid

Ook micro- needling met de Dermapen4 zorgt voor zeer goede collageen aanmaak waardoor de huid zich zal herstellen en verjongen eventueel in combinatie met verschillende skinboosters. Verschillende peelings zullen uw huid vernieuwen waardoor u een prachtige glow krijgt. 

Onze huidtherapeuten/ huidspecialisten hebben gewerkt in toonaangevende klinieken en we werken ook samen met doctoren, chirurgen en artsen. Tevens werken wij in het Ikazia Ziekenhuis in Rotterdam, waar wij tepelpigmentatie uitvoeren op de polikliniek.

Huidverbetering met de Nd:YAG laser

De Duetto MT Evo Nd:YAG laser kan op een veilige en gecontroleerde manier de aanmaak van collageen stimuleren en dringt diep door in de huid. Dit proces vindt plaats in de tweede huidlaag (dermis) van de huid waardoor de bovenste huidlaag (epidermis) intact blijft bij behandeling met deze laser. Hierdoor is er geen downtime nodig.

De Nd:YAG laserbehandeling kan het gehele jaar worden uitgevoerd, zelfs in de zomer. U kunt kiezen voor het gezicht, de hals, de handen en/of het decolleté.

De behandeling

De behandeling stimuleert de aanmaak van collageen en elastine. Door je huidtemperatuur te verwarmen, kun je collageen stimuleren om de fijne lijntjes aan te pakken, waardoor een mooie, egale en gezonde huid ontstaat. Het proces van collageenproductie (via signalen van fibroblasten) begint binnen 2-3 weken tot 3 maanden na de behandeling. Tijdens deze periode is het effect opmerkelijk: een stevige, gladdere en frisse huid, stralend met een jeugdige uitstraling. 

Resultaten kunnen van persoon tot persoon verschillen, afhankelijk van factoren zoals leeftijd en huidtype, dus het kan niet worden gegarandeerd.

Veel gestelde vragen

Voor wie is deze behandeling geschikt?

Met de Duetto MT Evo kunnen alle huidtypes behandeld worden. Zowel donkere als lichte huidtypen kunnen met de Nd: Yag laser veilig behandeld worden. Het effect van deze behandeling is vooral zichtbaar bij mensen met beginnende huidveroudering (25-30+), maar is ook geschikt om de huid in goede conditie te houden, veroudering tegen te gaan en de huid een boost te geven. De spanningstoestand van de huid en de huidstructuur kunnen met de ND: YAG laser verbeterd worden.

Hoeveel behandelingen zijn er nodig?

Tijdens het intakegesprek bekijken we samen of uw wens haalbaar is. We beginnen met de beste persoonlijke behandeladviezen en ontwikkelen vervolgens een behandelplan dat gebruik maakt van verschillende IPL- en lasertechnologieën. Het wordt aanbevolen om 5 tot 6 behandelingen uit te voeren met een interval van 4 weken. Het resultaat is afhankelijk van meerdere factoren zoals genen, leefstijl en huidconditie. Deze behandelingen maken je ruwe huidstructuur, grijs-gele huid en huidaandoening minder opvallend.

Mag ik tijdens de behandeling zonnen?

Vermijd directe blootstelling van het gebied aan ultraviolet licht 4 weken voor de behandeling en tijdens de gehele behandelperiode. Dit betekent geen direct zonlicht zonder zonnebrandcrème, zonnebank, geen zelf bruinende crème of spraytan. Om pigmentproblemen te voorkomen is het belangrijk om gedurende de gehele behandelperiode zonnebrandcrème met SPF 50 te gebruiken. Daarbij adviseren wij op zonnige dagen regelmatig te smeren (om de twee uur).

Wat zijn de kosten?

Bekijk voor de kosten van huidverbetering en een overzicht van al onze andere behandelingen op onze tarieven pagina.

Bekijk ook onze FAQ voor een overzicht van alle vragen m.b.t. huidverbetering.

Meer weten?

Meer weten over onze behandelingen of direct een afspraak maken? Neem contact met ons op!

Contact opnemen

Mailen Afspraak maken Direct bellen