TB Medical
Delistraat 4-10
3072 ZK Rotterdam
TB medical op afspraak

Logo Ikazia

Over Ons

Ons team bestaat uit mensen die in eerste instantie gespecialiseerd zijn in het aanbrengen van heel fijn tatoeage werk.

Voor het zetten van medische tatoeages is deze kunde een vereiste.

Onder medische tatoeages verstaan wij onder andere een reconstructie van de tepel na een borstoperatie, het verbeteren van de huid naar aanleiding van littekens, pigmentvlekken, oneffenheden en wijnvlekken.

Wist u dat onze cosmetisch pigmentatie specialist werkend bij TB medical ook een adviserende rol bij heeft bij de GGD. Wilt u daar meer over weten? Lees dan hier het hele artikel. 

Daarnaast is onze cosmetisch specialist werkzaam in het ziekenhuis, om ook daar zijn kunde te laten gelden.

TB medical bevindt zich in de tattoopraktijk van Tattoo Bob.

MHP & PMU

Wij leggen ons ook toe op het aanbrengen van realistische stoppels op de hoofdhuid, dit wordt micro haar pigmentatie genoemd (MHP). Bijvoorbeeld wanneer iemand lijdt aan alopecia. Alopecia is een kaalheidsziekte die heel mooi en natuurlijk gecamoufleerd kan worden doormiddel van MHP. Uiteraard is het ontstaan van natuurlijke kaalheid ook op deze manier op te lossen.

Lees meer over MHP

TB medical brengt ook permanente make-up (PMU) aan. Dit doen wij op een deskundige manier waardoor deze niet zal gaan vervagen. U heeft bij ons na het aanbrengen van de PMU altijd recht op nog een vervolgafspraak. Wij raden dan ook aan om hier gebruik van te maken voor het beste resultaat.

Lees meer over PMU