Uw uiterlijk is onze zorg.

010 2900780 info@tbmedical.nl ma t/m za: 10:00 - 22:00

Fractional Laser

De Fractional Laser behandeling is dé manier om zonder chirurgische ingreep de huid zichtbaar te verjongen. Omdat TB Medical met de nieuwste en meest vooraanstaande Pico Laser werkt, krijgt u bij ons het beste en snelste resultaat. Laat ons u helpen uw huid weer te laten stralen met uw eigen natuurlijke glans!
 

Hoe werkt het?

De behandeling met de fractional laser is een huidverbeteringsbehandeling zonder dat daar een chirurg aan te pas hoeft te komen. Tijdens de behandeling worden er laserstralen die huid ingestuurd, die de lederhuid bereiken, de laag onder de opperhuid . De fibroblasten (cellen in het bindweefsel) die zich in de lederhuid bevinden gaan daardoor nieuw collageen (Lijmvormend eiwit in het lichaam) aanmaken. Dit heeft tot resultaat dat de huid verfijnd en verjongd wordt, terwijl tegelijkertijd het vernieuwen van de opperhuid ervoor zorgt dat oppevlakkige pigmentvlekken vervagen. De laser versnelt als het ware het huidvernieuwingsproces, waardoor u een fijnere huidstructuur en een meer egale kleur krijgt.

Online afspraak 

De voordelen:

Huidverjonging

Gladde huidstructuur

Verbetering in littekens

Veilig voor alle huidtypen

Wat kan er behandeld worden met de Fractional Laser?

Huidveroudering

(Chirurgische) littekens

Acne littekens

Fijne lijntjes en rimpels

Grove poriën

Grove huidstructuur

Rokershuid

Doffe huid

De Pico Laser

Bij TB Medical werken we met de allernieuwste en meest prestigieuze lasers van dit moment. Met de Quanta System Discovery Pico Plus, inclusief het befaamde Fractional handstuk verjongen wij uw huid op de meest efficiënte manier. De Pico Laser, ook wel 'De Snelste Laser Ter Wereld' genoemd, lijkt op het eerste oog hetzelfde te werken als andere laser: door middel van lichtpulsen.

Het grote verschil zit hem in de snelheid van de lichtpulsen. Deze pulsen duren namelijk (de naam zegt het al) slecht een picoseconde, ofwel een biljoenste (!) van een seconde. Daarmee is de Pico Laser wel 1000 keer sneller dan andere lasers! Pigmenten worden daardoor tot piepkleine deeltjes verpulverd, waarna ze afgevoerd kunnen worden door het lichaam. Dit afvoeren gebeurt door de Pico Laser dus vele malen sneller dan bij andere lasers. Maak daarom snel een afspraak bij de nr. 1 huidtherapeut van Rotterdam en daarbuiten! 

Veelgestelde Vragen

 • Is de behandeling pijnlijk?

  De behandeling is niet geheel pijnloos. Echter wordt de behandeling over het algemeen als licht gevoelig / prikkelend ervaren.

 • Hoeveel behandelingen zijn er noodzakelijk?

  Dit is afhankelijk van de indicatie. De behandeling wordt meestal in kuurverband geadviseerd, waarbij er 4 – 6 behandelingen worden uitgevoerd met een tussenpoze van 4 – 8 weken. 

 • Hoe vaak moet de behandeling worden uitgevoerd?

  Hoe vaak de behandeling moet worden uitgevoerd is afhankelijk van de indicatie. De huidtherapeut geeft u tijdens het intakegesprek aan hoeveel behandelingen er worden verwacht. Gemiddeld zijn er minimaal 4-6 behandelingen nodig voor het beste resultaat.

 • Wanneer is het resultaat zichtbaar?

  Direct na elke behandeling zal de huid warm aanvoelen als een milde zonnebrand en rood zijn. Deze reactie verdwijnt gemiddeld binnen 12 tot 48 uur. Na iedere behandeling zal de huid zichtbaar verbeteren. Na 2 a 4 weken zijn de eerste verbeteringen zichtbaar. De aanmaak van collageen zal echter nog 6 a 12 maanden doorwerken.

 • Wat zijn de kosten?

  Bekijk de kosten voor microneedling en een overzicht van al onze andere behandelingen op onze tarieven pagina.

Afspraak maken?

Maak gemakkelijk een afspraak via ons contactformulier.

Kom gezellig langs bij de nr 1 schoonheidsspecialist, huidtherapeut en medische kliniek van Rotterdam in Katendrecht!

Afspraak maken

Mailen Afspraak maken Direct bellen