Uw uiterlijk is onze zorg.

010 2900780 info@tbmedical.nl ma t/m za: 10:00 - 22:00

Pigmentatiespecialisten van TB Medical

Ralph Moelker

Specialist cosmetische pigmentatie

Mijn naam is Ralph Moelker, ik ben werkzaam bij TB medical & het Ikazia ziekenhuis te Rotterdam. Vanuit daar breng ik voor vele ziekenhuizen tepelhof pigmentaties en medische/cosmetische pigmentaties uit. Als zoon van de kunstenaar/tattoo artiest "Tattoo Bob" in Rotterdam ben ik opgeroeid met de kennis van het tatoeëren. Omdat er altijd nieuwe ontwikkelingen zijn op het gebied van tatoeages waren hier richtlijnen voor nodig. Ik heb, samen met de GGD Rotterdam, een adviserende rol gehad in het ontwikkelen van deze richtlijnen op zowel landelijk als Europees niveau. Inmiddels heb ik een eigen medische cosmetische kliniek genaamd TB Medical. Hier voeren wij verschillende behandelingen uit zoals medische pigmentaties, litteken behandelingen, tepelpigmentaties, micro haar pigmentatie,  huidverbeterende behandelingen waaronder pigmentatie problematiek, rosacea, couperose en overbeharing. We zijn trots dat wij in Nederland behandelingen zoals o.a. micro haar pigmentatie, tepelpigmentatie, permanente maken up op de kaart hebben gezet.

Gerda

Ik ben Gerda en (mede) verantwoordelijk voor het plaatsen van permanente make- up binnen onze kliniek. Heeft u online een afspraak ingeboekt? Dan treft u mij tijdens uw afspraak.
Door mijn achtergrond als tattoo artiest breng ik de permanente make-up blijvend aan. Dit is een groot verschil met andere salons. Het is dus vaak ook mogelijk oude PMU door mij op te laten knappen.

Het plaatsen van permanente make-up kan best wat spanning met zich mee brengen. Door mijn rustige en warme aanpak denk ik u goed op uw gemak te kunnen stellen.

Heeft u vragen? Stuur dan gerust een  mailtje of neem telefonisch contact op.

Erik

Hoi! Ik ben Erik, een van de behandelaars die de fantastische behandeling micro haar pigmentatie mag uitvoeren. Ik krijg hier enorm veel voldoening van.

Het verschil als men voor het eerst in de spiegel kijkt na de eerste behandeling… dat is fantastisch!
Wat is het leuk iemand meer zelfvertrouwen te kunnen geven met zo’n kleine “ingreep”.
Ik krijg vaak te horen dat ik de vrolijke noot ben binnen ons bedrijf. Graag ontvang ik je op mijn stoel!

Mailen Afspraak maken Direct bellen