Uw uiterlijk is onze zorg.

010 2900780 info@tbmedical.nl ma t/m za: 10:00 - 22:00

De behandelkamer voor tatoeage verwijderen

Als u kiest voor tatoeage verwijderen bij TB Medical kiest u niet alleen voor de meest ervaren specialist van Nederland, maar u kiest ook voor de meest vriendelijke en behulpzame huidtherapeuten. Omdat wij begrijpen dat niet iedereen graag wordt bekeken tijdens een behandeling, hebben we een aparte behandelruimte ingericht voor tatoeage verwijderen!

Klik hieronder om een online afspraak te maken, de tarieven te bekijken of een foto van uw tattoo te sturen zodat we alvast een prijsindicatie kunnen geven!

Een gediplomeerd huidtherapeut in een aparte ruimte

U wordt voor het tatoeage verwijderen dus in een aparte ruimte geplaatst, waarna een gediplomeerd huidtherapeute / huidspecialist u in alle privacy gaat helpen. De huidtherapeute is geregistreerd in het BIG-register. Dit betekent dat ze een door de overheid erkende opleiding heeft afgerond en daarmee onder artikel 34 vn de BIG (Wet op de Beroepen in de Individuele Gezondheidszorg) valt. U kunt alvast onze specialisten op onze website vinden, of meteen een geheel gratis en vrijblijvend intakegesprek inplannen!

Behandelkamer Tattoo Verwijderen

Voor de rest van onze Tattoo Verwijderen pagina's - klik op het Tattoo Verwijder Menu

Een gratis afspraak maken

U bent dus van harte welkom om even langs te komen en eerst geheel vrijblijvend te praten over de mogelijkheden, uw eventuele relevante medische voorgeschiedenis, de kosten en u kunt natuurlijk alvast de sfeer van TB Medical proeven. Kom dus snel langs in onze medische kliniek met huid- en schoonheidspecialisten op Katendrecht in Rotterdam!

Klik hieronder om een online afspraak te maken, de tarieven te bekijken of een foto van uw tattoo te sturen zodat we alvast een prijsindicatie kunnen geven!

Afspraak maken?

Maak gemakkelijk een afspraak via ons contactformulier!

Afspraak maken

Mailen Afspraak maken Direct bellen