Uw uiterlijk is onze zorg.

010 2900780 info@tbmedical.nl ma t/m za: 10:00 - 22:00

Permanente eyeliner

Permanente make-up (PMU) biedt u de keuze tussen verschillende mogelijkheden, waaronder ook permanente eyeliner. Wilt u meer tijd besparen met het opmaken van uw ogen? Dit kan met permanente eyeliner. Met deze vorm van PMU ziet u er dus voortaan altijd netjes en verzorgd uit, met eyeliner die perfect bij uw uiterlijk en uw specifieke wensen past. Daarnaast scheelt het u natuurlijk ook nog eens een fortuin aan potloden voor eyeliners.

TB Medical is het enige adres in Nederland waar u de permanente make-up blijvend kunt laten tatoeëren. Zo kunt u ook permanent vervaagde make-up bij ons laten herstellen, zoals wenkbrauwen, oogleden en lippen. Indien u permanente eyeliners bij Tattoo Bob laat tatoeëren, heeft u de keuze uit 3 mogelijkheden:

  1. Aan de bovenkant van de wimperhaartjes

  2. Aan de onderkant van de wimperhaartjes

  3. Aan zowel de boven- als onderkant van uw wimperhaartjes


Online afspraak  Bekijk tarieven

Eyeliner tatoeëren

TB Medical werkt samen met Tattoo Bob. Tattoo Bob is sinds 1968 een waar begrip èn tevens bekend van radio & tv.

In tegenstelling tot veel andere shops en salons, maken wij gebruik van een revolutionaire techniek. Door onze jarenlange ervaring en het gebruik van deze techniek is permanente make-up een dagelijkse bezigheid van onze specialisten. Dit voorkomt dat de PMU vervaagt. De permanente make-up is bij ons dan ook écht permanent.

Lees alle informatie over eyeliner tatoeëren op de website van Tattoo Bob.

Naar Tattoo Bob

Mailen Afspraak maken Direct bellen