Uw uiterlijk is onze zorg.

010 2900780 info@tbmedical.nl ma t/m za: 10:00 - 22:00

Micro Haar Pigmentatie vs haartransplantatie

Vroeger was de FUT-haartransplantatie heel populair. Bij deze vorm van haartransplantatie wordt er een stukje huid aan de achterkant van het hoofd verwijderd, waarvan de haarwortels op een nieuwe plaats worden ingebracht. Vandaag de dag komt deze manier van haartransplantatie een stuk minder voor omdat het flink wat littekens kan achterlaten op het hoofd. Deze littekens zijn er in alle soorten en maten.

Met Micro Haar Pigmentatie (MHP) is het mogelijk uw littekens ten gevolge van een (FUT) haartransplantatie op het achterhoofd te camoufleren, waarbij gebruik kan worden gemaakt van verschillende methodes. Wilt u meer informatie ontvangen? Wij beantwoorden graag uw vragen.


Maak een afspraak  Bekijk tarieven

Waarom MHP?

MHP is geen operatie en u ondervindt hier dus ook geen hinder van;

MHP is voor de omgeving onmogelijk om te herkennen als “niet echt” dankzij de ultra fijne methode die TB Medical heeft ontwikkeld

Alleen met MHP kan de ultieme dichtheid bereikt worden, dit is onmogelijk met een haartransplantatie;

Een nieuwe haarlijn en de zijkanten van het hoofd kunnen desgewenst strak geplaatst worden.

Littekens camoufleren met Micro Haar Pigmentatie

Heeft u een litteken overgehouden aan een haartransplantatie? Wij kijken graag wat we voor u kunnen betekenen. Voordat men overgaat tot een behandeling, raden wij altijd aan om eerst te kijken wat de mogelijkheden zijn wat betreft het verhelpen van kaalheid.

TB Medical is onderdeel van Tattoo Bob. Neem direct contact met ons op of lees meer informatie op de website van Tattoo Bob.

Naar Tattoo Bob

Mailen Afspraak maken Direct bellen