Uw uiterlijk is onze zorg.

010 2900780 info@tbmedical.nl ma t/m za: 10:00 - 22:00

Medische tattoo bij wijnvlekken

Een wijnvlek (ook wel Naevus Flammeus) is een aangeboren afwijking die vaak voorkomt in het gezicht en de hals. De vlekken komen vanzelfsprekend ook weleens op andere delen van het lichaam voor. Bij een wijnvlek zijn de haarvaatjes in diameter toegenomen. Hierdoor ontstaat er een verkleuring van de huid die vaak roze tot paars ziet.

Een wijnvlek zal nooit spontaan verdwijnen, soms worden er met laserbehandelingen goede resultaten geboekt. De wijnvlekken zijn ook te pigmenteren met huidkleurige inkt. Voordat hiervoor een proefstukje aangebracht kan worden is het belangrijk toestemming aan de behandelend arts te vragen.

Wilt u meer informatie ontvangen over de behandeling bij wijnvlekken? Neem contact met ons op via onze contactformulier, of stuur een e-mail naar info@tbmedical.nl, wij helpen u graag.

Tattoo Bob tatooeërt wijnvlekken

Het laten tatoeëren van wijnvlekken vond zijn oorsprong bij de leermeester van “Tattoo Bob”. Hij was de eerste tatoeëerder in Europa die zich daar actief mee bezig hield, zo ongeveer in de jaren ‘50. Tattoo Bob is hier vanaf 1968 mee verder gegaan, hij was destijds al geïnteresseerd in het medische aspect van wijnvlekken etc..

Hij vroeg zich af of dit “probleem ”cosmetisch met tatoeage inkt voor de mensen met wijnvlekken te verbeteren was. Hij was lange tijd 1 van de weinigen in Nederland. Uiteindelijk heeft Bob de geheime kneepjes van het vak geleerd aan zijn zoon Ralph Moelker.

Ralph Van TB Medical gaat verder met medische tattoo \ pigmentatie

Ralph heeft, na zich nog verder te hebben gespecialiseerd op het gebied van de medische tatoeages, zich dit helemaal eigen gemaakt. Het laten camoufleren van een wijnvlek vergt uiterste concentratie en kunde van de behandelaar, maar zoals beschreven vooral jarenlange ervaring.

Wijnvlek before & after

wijnvlekken behandelen

Medische tattoo wijnvlek

Mailen Afspraak maken Direct bellen