Uw uiterlijk is onze zorg.

010 2900780 info@tbmedical.nl ma t/m za: 13:00 - 22:00

PMU wenkbrauwen voor vrouwen

Permanente make-up (PMU) bied jou de keuze tussen verschillende mogelijkheden. Zo ook de mogelijkheid voor permanente wenkbrauwen of getatoeëerde wenkbrauwen.

De wenkbrauwen zijn ongetwijfeld de belangrijkste elementen uit je gezicht en hebben aanzienlijk invloed op hoe je er uitziet. Om deze reden is het hebben van mooie wenkbrauwen voor veel mensen tegenwoordig een ‘must’.

Ben je niet tevreden over uw wenkbrauwen en wil je ook graag mooie wenkbrauwen? Dan is permanente make-up wellicht iets voor jou! Maak hier direct een afspraak.

Wenkbrauwen tatoeëren

TB Medical werkt samen met Tattoo Bob. Dit bedrijf is sinds 1968 een waar begrip èn tevens bekend van radio & tv. Je kan ook vervaagde permanente make-up zoals: wenkbrauwen, eyeliner of full lips opnieuw én definitief laten plaatsen.

Bovendien kan je kiezen voor de zeer realistische hairstroke-techniek. Door onze jarenlange ervaring en unieke techniek is dit een dagelijkse bezigheid voor onze specialisten. Dit voorkomt dat de PMU vervaagt.

Wij werken samen met de bekende praktijk van Tattoo Bob. Lees alle informatie over wenkbrauwen tatoeëren op de website van Tattoo Bob.

Naar Tattoo Bob

Mailen Afspraak maken Direct bellen