Uw uiterlijk is onze zorg.

010 2900780 info@tbmedical.nl ma t/m za: 13:00 - 22:00

Wenkbrauwen voor vrouwen

Permanente make-up (PMU) biedt u de keuze tussen verschillende mogelijkheden. Zo ook de mogelijkheid voor permanente wenkbrauwen of getatoeëerde wenkbrauwen.

De wenkbrauwen zijn ongetwijfeld de belangrijkste elementen uit uw gezicht en hebben aanzienlijk invloed op hoe u er uitziet. Om deze reden is het hebben van mooie wenkbrauwen voor veel mensen tegenwoordig een ‘must’.

Bent u niet tevreden over uw wenkbrauwen en wilt u ook graag mooie wenkbrauwen? Dan is permanente make-up wellicht iets voor u! Maak hier direct een afspraak.

Wenkbrauwen tatoeëren

TB Medical werkt samen met Tattoo Bob. Dit bedrijf is sinds 1968 een waar begrip èn tevens bekend van radio & tv. U kunt ook vervaagde permanente make-up zoals: wenkbrauwen, eyelines of full lips opnieuw én definitief laten plaatsen.

Bovendien kunt u kiezen voor de zeer realistische hairstroke-methode. Door onze jarenlange ervaring en unieke techniek is dit een dagelijkse bezigheid voor onze specialisten. Dit voorkomt dat de PMU vervaagt.

Wij werken samen met de bekende praktijk van Tattoo Bob. Lees alle informatie over wenkbrauwen tatoëeren op de website van Tattoo Bob.

Naar Tattoo Bob

Mailen Afspraak maken Direct bellen