Uw uiterlijk is onze zorg.

010 2900780 info@tbmedical.nl ma t/m za: 10:00 - 22:00

PMU wenkbrauwen voor vrouwen

Permanente make-up (PMU) bied jou de keuze tussen verschillende mogelijkheden. Zo ook de mogelijkheid voor permanente wenkbrauwen of getatoeëerde wenkbrauwen.

De wenkbrauwen zijn ongetwijfeld de belangrijkste elementen uit je gezicht en hebben aanzienlijk invloed op hoe je er uitziet. Om deze reden is het hebben van mooie wenkbrauwen voor veel mensen tegenwoordig een ‘must’.

Ben je niet tevreden over je wenkbrauwen en wil je ook graag mooie wenkbrauwen? Dan is permanente make-up wellicht iets voor jou! Maak hier direct een afspraak.


Online afspraak  Bekijk tarieven

Wenkbrauwen tatoeëren

TB Medical werkt samen met Tattoo Bob. Dit bedrijf is sinds 1968 een waar begrip èn tevens bekend van radio & tv. Je kan ook vervaagde permanente make-up zoals: wenkbrauwen, eyeliner of full lips opnieuw én definitief laten plaatsen.

Bovendien kan je kiezen voor de zeer realistische hairstroke-techniek. Door onze jarenlange ervaring en unieke techniek is dit een dagelijkse bezigheid voor onze specialisten. Dit voorkomt dat de PMU vervaagt.

Wij werken samen met de bekende praktijk van Tattoo Bob. Lees alle informatie over wenkbrauwen tatoeëren op de website van Tattoo Bob.

Naar Tattoo Bob

Hairstroke/3D techniek of schaduw techniek?

Er zijn twee technieken die gehanteerd worden bij PMU wenkbrauwen: de hairstroke techniek, ook wel 3D techniek genoemd, en de schaduw techniek. Bij de hairstroke/3D techniek worden er kleine streepjes getatoeëerd die eruit gaan zien als haartjes. Dit wordt op zo'n manier gedaan dat het lijkt alsof er echte wenkbrauwen (3 dimensionaal) zitten. Deze techniek wordt vaak toegepast bij mensen met dunne wenkbrauwen, wenkbrauwen met een onregelmatige haargroei of asymmetrische wenkbrauwen. De schaduw techniek gaat heel anders in zijn werk. Hierbij wordt er een laag aangebracht op de huid onder de wenkbrauwen. Deze laag is vaak donkerder dan de eigen wenkbrauwen, waardoor het geheel meer afgetekend wordt. Het geeft ongeveer hetzelfde effect als wanneer wenkbrauwen met potlood zijn ingekleurd, maar dan zijn deze PMU wenkbrauwen natuurlijk permanent!

PMU Wenkbrauwen

Interview met onze huidtherapeut

Bekijk hieronder het interview met onze zeer gewaardeerde huidtherapeut Gerda. Gerda tatoeëert al zo'n 10 jaar en heeft zich echt gespecialiseerd in permanente make-up. Tijd om haar wat vragen te stellen over haar werk!
 
Mailen Afspraak maken Direct bellen