Uw uiterlijk is onze zorg.

010 2900780 info@tbmedical.nl ma t/m za: 10:00 - 22:00

Medische tattoo bij Schisis (Hazenlip)

Camoufleren van bepaalde letsels en verschijnselen zoals een labiale lipspleet (een hazenlip) kan met een cosmetische/medische tatoeage. We noemen dit wel cosmetische tatoeage , medische tattoo, dermatografie, medische pigmentatie. We gaan de mond dan eigenlijk opnieuw tekenen.

De specialisten van TB Medical zijn in de zestiger jaren al begonnen met het camoufleren van littekens, dit noemt men nu dermatografie. Wij hebben door deze jarenlange ervaring, ook op het gebied van de permanente make- up veel mooie resultaten kunnen bereiken.

Men wordt met een hazenlip vaak op jonge leeftijd al geopereerd. Helaas kan het gebeuren   dat de bovenlip niet mooi genoeg gevormd is. De lip lijn is best moeilijk te tatoeëren, dit is “de cupidoboog”. Door middel van de nieuwste technieken en natuurlijke kleuren kunnen we de bovenlip weer een mooie, natuurlijke vorm geven. De dames gaan vaak meteen voor de full lips. Met full lips creëer je mooie volle lippen.

Bij mannen kunnen we met een neutrale lip kleur zoveel mogelijk de natuurlijke tint benaderen. Tevens brengen wij dan d.m.v.  micro pigmentatie stoppels aan die niet van echt zijn te onderscheiden. Deze techniek word veelal gebruikt voor mannen en vrouwen met haarverlies of al kalend zijn: dit noemt men micro haar pigmentatie.

Mailen Afspraak maken Direct bellen