Uw uiterlijk is onze zorg.

010 2900780 info@tbmedical.nl ma t/m za: 10:00 - 22:00

Tattoo weglaseren behandeling

Bij TB Medical bent u aan het juiste adres als u van uw ongewenste tattoo af wilt. Met meer dan 50 jaar ervaring weten onze specialisten precies welke behandeling voor onze klanten het prettigst is én uiteraard het beste resultaat oplevert. En dat voor de scherpste prijs! Op deze pagina kunt u lezen hoe medisch verantwoord tattoo weglaseren in zijn werk gaat bij TB Medical.
 

Klik hieronder om een online afspraak te maken, de tarieven te bekijken of een foto van uw tattoo te sturen zodat we alvast een prijsindicatie kunnen geven!

Het intakegesprek

Bij TB Medical bent u in de verzorgende handen van echte professionals. Echte professionals beginnen dus NIET zomaar met tatoeage weg laseren, maar hebben eerst een persoonlijk gesprek met u.

Een intakegesprek bij TB Medical is altijd GRATIS!

Tijdens dit gesprek gaat onze huidtherapeut/huidspecialist met u doornemen wat u precies verwijderd wilt hebben. Daarnaast worden persoonlijke gegevens zoals relevante medische voorgeschiedenis vertrouwelijk doorgenomen, opdat u niet voor verrassingen komt te staan tijdens of na de behandeling. Tijdens dit gesprek wordt ook bekeken hoeveel de behandeling zal gaan kosten. Voor een indicatie hiervan kunt u hieronder alvast onze prijslijst bekijken. U kunt eventueel ook alvast een foto van uw tattoo opsturen, dan kunnen wij u een indicatie terugsturen!

Tattoo weglaseren in Rotterdam

De behandeling

Tatoeages worden verwijderd met een speciale laser. Deze laser produceert een lichtbundel die we zeer accuraat op uw tatoeage richten, waardoor deze wordt geabsorbeerd door de inkt in de huid. De inkt valt hierdoor in kleine deeltjes uiteen, die vervolgens als afvalstoffen worden afgevoerd in het lichaam. De tatoeage zal er na elke behandeling lichter uit gaan zien, totdat hij verwijderd is.

Minder gevoelig bij TB Medical
Bij TB Medical proberen we niet alleen het allerbeste resultaat te bereiken - we proberen er ook voor te zorgen dat de behandeling voor u zo min mogelijk gevoelig verloopt. Daarom gebruiken wij een coolingsysteem dat speciaal is ontwikkeld om tijdens de behandeling uw huid te koelen. Hierdoor voelt u zo min mogelijk van het weglaseren en is het herstel korter!

Voor de rest van onze Tattoo Verwijderen pagina's - klik op het Tattoo Verwijder Menu

Na de behandeling

Als de laserbehandeling klaar is wordt u door onze huidspecialist/huidtherapeut geholpen met de nabehandeling. Zo wordt het behandelde gebied meteen verzorgd met speciaal paraffinegaas, wat een soort zalfgaas is. Hiermee wordt uitdroging van huid en jeuk voorkomen. Daarnaast wordt u bij ons uitgebreid geadviseerd welke balsem u het best kunt gebruiken om uw huid verder te verzorgen. U bent dus, ook na de behandeling, in goede handen bij onze specialisten!


Nazorg

Na de behandeling is er nog wat nazorg vereist om het herstel zo prettig mogelijk te laten verlopen. Over de nazorg en eventuele reacties van uw lichaam kunt u hier meer lezen.

Meer over nazorg

Meer informatie nodig?

Omdat we tegenwoordig steeds meer slachtoffers van amateuristische laserbehandelingen zien in onze kliniek, vinden we het belangrijker dan ooit dat u zich goed laat informeren voordat u een behandeling ondergaat. Daarom proberen we zoveel mogelijk informatie op onze website te plaatsen. Voor meer informatie kunt u dus terecht op onze andere pagina's over tattoo verwijderen, maar u kunt natuurlijk even contact opnemen! We staan u graag te woord om al uw vragen te beantwoorden.


Klik hieronder om een online afspraak te maken, de tarieven te bekijken of een foto van uw tattoo te sturen zodat we alvast een prijsindicatie kunnen geven!

Afspraak maken?

Maak gemakkelijk een afspraak via ons contactformulier!

Afspraak maken

Mailen Afspraak maken Direct bellen