Uw uiterlijk is onze zorg.

010 2900780 info@tbmedical.nl ma t/m za: 13:00 - 22:00

Dermapen

Boost uw huid met microneedling

De huid laat in de loop van de jaren wat oneffenheden zien. Vanaf je 20e jaar merkt u dit wat vaker op. Dit heeft vooral met de ouder wordende huid te maken, het wordt pas echt zichtbaar tussen het 35e en 40e jaar. Dit is afhankelijk van meerdere factoren zoals: levensstijl, erfelijkheid en externe factoren. Wat u kunt zien zijn verschillende huidproblemen: acne, trauma, vlekjes, irritatie, droogtelijntjes, rimpels en tal van andere zichtbare oneffenheden. Veroudering zorgt ervoor dat uw huid dunner, slapper en rimpelig wordt. Daar hebben we gelukkig iets op gevonden: microneedling met de dermapen! 

Microneedling is een zeer effectieve behandeling om bovenstaande problemen te behandelen. Echter zal de huidtherapeute altijd een advies op maat geven. Zo kunnen meerdere behandelingen gecombineerd worden of na elkaar ingezet worden. U kunt hierbij denken aan laserbehadelingen, peelings en skinboosters


Maak een afspraak  Bekijk tarieven

Waarom microneedling?

Vollere, jonger uitziende huid;

Glow;

Gezondere huid;

Fijnere poriën en huidstructuur;

Egalere huid.

Wat is microneedling?

De behandeling met de Dermapen is een vorm van microneedling. Tijdens een microneedling behandeling worden er met hoge snelheid minuscule kanaaltjes in de huid gemaakt met een speciale pen. De pen bevat zeer fijne steriele naaldjes die deze verticale kanaaltjes in de huid maken. Deze kanaaltjes zijn met het blote oog niet zichtbaar.

Tijdens de behandeling met de Dermapen 4 worden de natuurlijke herstel en genezingsprocessen van de huid gestimuleerd. Hierdoor worden collageen en elastine aangemaakt en worden de skincare producten beter door de huid opgenomen. De microkanaaltjes die door de Dermapen 4 behandeling worden gegenereerd stimuleren de aanmaak van collageen terwijl uw huid geneest. Collageen en elastine zorgen voor de stevigheid en elasticiteit van de huid, waardoor de huid dikke, weerbaarder, steviger en gladder wordt, u krijgt hierdoor een frissere aanblik. 

Dermapen

Deze kleine microkanaaltjes zorgen er ook voor dat actieve ingrediënten in de gebruikte cocktails dieper kunnen doordringen met als gevolg een intense verjonging. Dermapen microneedling activeert eenvoudig de natuurlijke zelf verjongende functie van de huid. Er vormt zich nieuw weefsel waardoor een jeugdigere uitstraling ontstaat en er tegelijk antistoffen worden bestreden

De Dermapen 4 is dé nieuwste techniek op het gebied van microneedling. De dermapen behandeling is daarnaast ook vele malen effectiever en veiliger dan bestaande microneedling therapie, dermarollers en “thuispennen”. De veiligheid van de behandeling wordt gewaarborgd door het gebruik van wegwerpbare naaldjes uit een steriele verpakking, protocollen en een strikte infectiecontrole om de hygiëne en veiligheid van jouw behandeling te kunnen garanderen.

Voor de behandeling

Voor er gestart wordt met de behandeling vindt er een intakegesprek en huidanalyse plaats door de huidtherapeuten/ huidspecialisten.

Hierna zal zij de huid reinigen en een cocktail van actieve ingrediënten aanbrengen naar de behoefte van jouw huid. Deze cocktail zorgt ervoor dat de Dermapen gemakkelijk over de huid zal glijden en voorkomt schuring en wrijving. Met een roterende beweging zal de pen de huid behandelen en de actieve ingrediënten op de juiste plek in de huid brengen, waardoor de effectiviteit wordt vergroot en helende voedingsstoffen worden afgegeven.

Welke indicaties

Alle delen van het lichaam, inclusief gezicht, hals, decolleté, lipgebied, ooggebied, oren, hals en handen, kunnen behandeld worden. Overal waar de behoefte is aan een boost van collageen om een dunner wordende, verslapte, door de zon beschadigde of problematische huid te herstellen.

Het resultaat

De huid wordt door de behandeling steviger, weerbaarder en gladder. Dit komt omdat de celdeling een boost krijgt. Oude cellen verdwijnen waardoor de bovenste huidlaag wordt vernieuwd en de huid zich jonger gaat gedragen.

Het resultaat is een vollere, jonger uitziende huid met een mooie gezonde glow. Dit uit zich in fijnere poriën en huidstructuur wat zorgt voor een egale huid.

Een intakegesprek bij TB Medical is altijd kosteloos en vrijblijvend.

Maak direct een afspraak

Dermapen

Veelgestelde vragen

Is de behandeling pijnlijk?

De behandeling is niet geheel pijnloos. Echter wordt de behandeling over het algemeens als licht gevoelig / prikkelend ervaren.

Hoeveel behandelingen zijn er noodzakelijk?

Dit is afhankelijk van de indicatie. Bij huidveroudering/verjonging raden wij  4 – 6 behandelingen aan met een tussenpose van 6 – 8 weken. 

Wanneer is het resultaat zichtbaar?

Direct na elke behandeling zal de huid warm aanvoelen als een milde zonnebrand en rood zijn. Deze reactie verdwijnt gemiddeld binnen 12 tot 48 uur.

Na iedere behandeling zal de huid zichtbaar verbeteren. Na 2 a 4 weken zijn de eerste verbeteringen zichtbaar. De aanmaak van collageen zal echter nog 6 a 12 maanden doorwerken.

Wat zijn de kosten?

Bekijk de kosten voor microneedling en een overzicht van al onze andere behandelingen op onze tarieven pagina.

Bekijk alle veelgestelde vragen over huidverbetering in onze FAQ.

 

Dermapen

Dermapen 4 behandeling

Meer weten?

Meer weten over onze behandelingen of direct een afspraak maken? Neem contact met ons op!

Contact opnemen

Mailen Afspraak maken Direct bellen