Uw uiterlijk is onze zorg.

010 2900780 info@tbmedical.nl ma t/m za: 10:00 - 22:00

Mesoestetic

Mesoestetic is internationaal farmaceutisch erkend en gewaardeerd op het gebied van dermocosmetica en esthetische geneeskunde. Uiteraard beschikt Mesoestetic over de nodige medische ISO-normen. Dit betekent dat Mesoestetic een stapje verder gaat in huidverbetering. Huidproblemen zoals huidveroudering, acne en pigmentatie worden intensief aangepakt.

Mesoestetic Pharma group is een farmaceutisch laboratorium dat werkt op basis van de laatste inzichten in biotechnologie en nanotechnologie. Op basis van deze inzichten worden producten met een medische esthetiek ontwikkeld. De procedures moeten aan strikte regels en controles van de farmaceutische industrie voldoen. 


Maak vandaag nog een afspraak

Doeltreffend, resultaatgericht en onderbouwd

De producten en bijbehorende behandelingen van Mesoestetic zijn doeltreffend, resultaatgericht én onderbouwd met tal van wetenschappelijke studies. Je kunt de Mesoestetic producten tegen huidproblemen aanschaffen voor (voorbereidende) thuisbehandeling.

Wat maakt Mesoestetic nu anders dan andere merken? De inzichten die uit de biotechnologie en nanotechnologie worden gehaald worden na streng onderzoek toegepast in de producten. Dit leidt tot een lijn ISO-gecertificeerde producten; producten die medisch geacht worden.

Mesoestetic product

De beste ingrediënten

Metoestetic werkt uitsluitend met hoge percentages van de door dermatologen meest gewaardeerde ingrediënten. Denk aan glycolzuurretinolmelkzuur, hyaluronzuurvitamine ABC en E en peptiden. De producten hebben, waar nodig of functioneel, bewust een lage pH waarde. Daardoor worden de huidcellen uit hun ‘comfort zone’ getrokken en gaan deze extra hard aan het werk. De producten van Mesoestetic zijn bovendien in staat om op cellulair niveau te werken en van binnenuit te zorgen voor huidverbetering op de korte en lange termijn. De ingrediënten bereiken namelijk de dieper gelegen huidlagen.

Vanzelfsprekend adviseert ons personeel u graag over het gebruik van de thuisproducten van dit merk. Ook in onze kliniek worden de producten van Mesoestetic ingezet.

Institute BCN

Institute BCN is gespecialiseerd in mesotherapie. Dit Spaanse laboratorium levert wereldwijd al jarenlang pure, hoog gedoseerde werkstoffen van farmaceutische kwaliteit aan dermatologen, cosmetisch artsen en huidtherapeuten voor alle vormen van mesotherapie.

We werken met een breed assortiment van de booster ampullen waarmee we problemen als verslapping, pigmentatie, acne, couperose, en littekens letterlijk bij de kern aanpakken. Door de ampullen onderling te combineren kan er  bovendien een  zeer gepersonaliseerde behandeling samengesteld worden, rekening houdend met de specifieke conditie en behoeften van de huid.

Effectief en zuivere werkstoffen

Uitgangspunt bij alle productformules van Institute BCN zijn de effectiviteit, de juiste moleculaire grootte en zuiverheid van de werkstoffen, de wetenschappelijke onderbouwing en de veiligheid. Daarnaast is alles steriel verpakt, zonder conserveringsmiddelen, parfums of andere additieven wat garant staat voor optimale tolerantie en minimale irritatie. Met insluizen ga je immers diep de huid in.

Onze huidtherapeuten adviseren u graag tijdens de behandeling over de juiste Booster voor uw huid. De ampullen kunnen tijdens de behandeling met de Dermapen toegevoegd worden als extra aanvulling op de behandeling.

Esthemax

Het Amerikaans-Koreaanse esthemax biedt innovatieve en specialistische producten om tijdens behandelingen in te zetten. Al sinds 1995 maakt esthemax onderscheidende en vernieuwende producten, specifiek gericht op de beauty professional. De HydroJelly Masks vormen het hart van esthemax.

De Jelly- Maskers bevatten elektrolyten. Vocht volgt de stroom elektrolyten: zo zorgen de HydroJelly Masks ervoor dat water de huid in wordt getrokken en daar wordt vastgehouden. De maskers sluiten volledig aan op de gezichtscontouren en vormen een filmlaagje op de huid. Hierdoor worden de alle werkstoffen ingesloten en volgt een occlusief effect. Het resultaat is een diepe hydratatie en verbetering van de huidbarrière. De maskers zijn in de zetten in elke gewenste behandeling, geven een heerlijke verkoeling aan de huid en vormen daardoor de perfecte afsluiting van (intensieve) behandelingen.

Advies nodig?

Vanzelfsprekend adviseert ons personeel u graag over het gebruik van de thuisproducten van dit merk. Ook in onze kliniek worden de producten van Alpha- H ingezet voor schoonheidsbehandelingen.

Neem contact met ons op

Mailen Afspraak maken Direct bellen