Uw uiterlijk is onze zorg.

010 2900780 info@tbmedical.nl ma t/m za: 10:00 - 22:00

ALPHA- H Skincare

Het Australische merk ALPHA-H werd opgericht door Michelle Doherty . Michelle had jarenlang last van een ernstige vorm van acne die na haar jeugd niet verdween. Ze bezocht talloze artsen en dermatologen, maar stuitte constant op gebrek aan inlevingsvermogen en producten die niets deden voor haar huid. Uiteindelijk liep ze bij toeval tegen de productformule aan die ze later ‘Liquid Gold’ noemde. Van daaruit begon ze haar eigen producten en merk te ontwikkelen.

Omdat Michelle als geen ander wist welke sporen een huidprobleem kan nalaten op je zelfvertrouwen, zette zij zich in om mensen te helpen het beste uit zichzelf én hun huid te halen. In de afgelopen 25 jaar groeide Alpha-H uit tot een familiebedrijf met producten die inmiddels  in zeer veel huidklinieken over de hele wereld verkrijgbaar zijn. De Liquid Gold, geschikt voor alle huidtypen, is een internationale bestseller. 

Maak vandaag nog een afspraak

Integriteit, effectiviteit en kwaliteit

De drie kernpunten die ALPHA-H vooropstelt zijn integriteit, effectiviteit en kwaliteit. Daarmee bedoelt het merk simpelweg dat aan de producten geen onnodige ingrediënten worden toegevoegd. Synthetische ingrediënten, parfums en vulstoffen worden zoveel mogelijk vermeden. Zo ontstaan prachtige, ‘clean’ producten. Daarnaast wordt er waar mogelijk gewerkt met natuurlijke ingrediënten of alternatieven en wordt de allerbeste kwaliteit en effectiviteit gewaarborgd.  Het merk richt zich specifiek op huidverbetering door het gebruik van actieve ingrediënten , aan de resultaten is dit zeker te zien! Alpha- H werkt met duurzame verpakkingen is dierproefvrij, en vegan- friendly. 

De beste ingrediënten

ALPHA-H werkt uitsluitend met hoge percentages van de door dermatologen meest gewaardeerde ingrediënten. Denk aan glycolzuurretinolmelkzuur, hyaluronzuurvitamine ABC en E en peptiden. De producten hebben, waar nodig of functioneel, bewust een lage pH waarde. Daardoor worden de huidcellen uit hun ‘comfort zone’ getrokken en gaan deze extra hard aan het werk. De producten van ALPHA-H zijn bovendien in staat om op cellulair niveau te werken en van binnenuit te zorgen voor huidverbetering op de korte en lange termijn. De ingrediënten bereiken namelijk de dieper gelegen huidlagen.

Vanzelfsprekend adviseert ons personeel u graag over het gebruik van de thuisproducten van dit merk. Ook in onze kliniek worden de producten van Alpha- H ingezet.

Institute BCN

Institute BCN is gespecialiseerd in mesotherapie. Dit Spaanse laboratorium levert wereldwijd al jarenlang pure, hoog gedoseerde werkstoffen van farmaceutische kwaliteit aan dermatologen, cosmetisch artsen en huidtherapeuten voor alle vormen van mesotherapie.

We werken met een breed assortiment van de booster ampullen waarmee we problemen als verslapping, pigmentatie, acne, couperose, en littekens letterlijk bij de kern aanpakken. Door de ampullen onderling te combineren kan er  bovendien een  zeer gepersonaliseerde behandeling samengesteld worden, rekening houdend met de specifieke conditie en behoeften van de huid.

Effectief en zuivere werkstoffen

Uitgangspunt bij alle productformules van Institute BCN zijn de effectiviteit, de juiste moleculaire grootte en zuiverheid van de werkstoffen, de wetenschappelijke onderbouwing en de veiligheid. Daarnaast is alles steriel verpakt, zonder conserveringsmiddelen, parfums of andere additieven wat garant staat voor optimale tolerantie en minimale irritatie. Met insluizen ga je immers diep de huid in.

Onze huidtherapeuten adviseren u graag tijdens de behandeling over de juiste Booster voor uw huid. De ampullen kunnen tijdens de behandeling met de Dermapen toegevoegd worden als extra aanvulling op de behandeling.

Esthemax

Het Amerikaans-Koreaanse esthemax biedt innovatieve en specialistische producten om tijdens behandelingen in te zetten. Al sinds 1995 maakt esthemax onderscheidende en vernieuwende producten, specifiek gericht op de beauty professional. De HydroJelly Masks vormen het hart van esthemax.

De Jelly- Maskers bevatten elektrolyten. Vocht volgt de stroom elektrolyten: zo zorgen de HydroJelly Masks ervoor dat water de huid in wordt getrokken en daar wordt vastgehouden. De maskers sluiten volledig aan op de gezichtscontouren en vormen een filmlaagje op de huid. Hierdoor worden de alle werkstoffen ingesloten en volgt een occlusief effect. Het resultaat is een diepe hydratatie en verbetering van de huidbarrière. De maskers zijn in de zetten in elke gewenste behandeling, geven een heerlijke verkoeling aan de huid en vormen daardoor de perfecte afsluiting van (intensieve) behandelingen.

Advies nodig?

Vanzelfsprekend adviseert ons personeel u graag over het gebruik van de thuisproducten van dit merk. Ook in onze kliniek worden de producten van Alpha- H ingezet voor schoonheidsbehandelingen.

Neem contact met ons op

Mailen Afspraak maken Direct bellen