Uw uiterlijk is onze zorg.

010 2900780 info@tbmedical.nl ma t/m za: 10:00 - 22:00

Littekens camoufleren met een medische tattoo

De meeste personen zijn niet blij of ze vinden een litteken zelfs zeer storend, lelijk. Met behulp van een medische tatoeage kun je het litteken ( soms ) mooi camoufleren. Het is per huid en per persoon verschillend wat we kunnen doen. In vele gevallen kunnen we een litteken minder opvallend, minder zichtbaar maken. Het is in sommige gevallen vanaf een foto goed te bepalen wat we voor je kunnen betekenen. Maar meestal vragen we je een keer langs te komen voor een intake. Of om een foto te sturen per email.

Onze behandelaar brengt dan een proefstukje aan. Gedurende een aantal weken wachten we af wat de kleur gaat doen. Naar aanleiding van dat resultaat gaan we verder met de het “mooier” maken van het litteken. Met onze  pigmenten proberen we zo dichtbij mogelijk bij een natuurlijke huidskleur te komen. Wij kunnen de littekens op die manier goed wegwerken. Wij kunnen ook een mooi nieuw tepelhof creëren met deze techniek. Uiteraard kunnen we ook andere huidaandoeningen zoals vitiligo, hypopigmentaties, hyperpigmentaties, wijnvlekken en brand- en snijwonden behandelen.

Hoeveel behandelingen je nodig hebt is afhankelijk van de aandoening. Ga in ieder geval uit van een tussenpauze van 8 weken tussen iedere behandeling. Het aantal behandelingen is afhankelijk van de soort aandoening en de afmeting van het te behandelen gebied.

Voor en na

Brandwond camoufleren

Littekens verwijderen

Littekens 2

Mailen Afspraak maken Direct bellen