Uw uiterlijk is onze zorg.

010 2900780 info@tbmedical.nl ma t/m za: 10:00 - 22:00

Stoppeltattoo

Een stoppeltattoo is een andere benaming voor Micro Haar Pigmentatie. De term "stoppeltattoo" is volledig bij ons uitgevonden en geïntroduceerd.

Wanneer u een stoppeltattoo wilt laten plaatsen bij TB Medical bent u verzekerd van een hoogwaardige behandeling. Er worden meerdere behandelingen uitgevoerd totdat het gewenste effect is bereikt. Hierdoor kunnen wij onze klanten het beste en meest mooie resultaat bieden. Bij het plaatsen van een stoppeltattoo streven we naar een geschoren look die zo natuurlijk en realistisch mogelijk is en die niet van echt te onderscheiden is. De ervaring van TB Medical leert dat zowel mannen als vrouwen hierna niet meer met de onzekerheden van kaalheid hoeven rond te lopen.


Maak een afspraak  Bekijk tarieven

Stoppeltattoo plaatsen

Het plaatsen van een stoppeltattoo is een zeer professionele klus, we gaan samen met u op zoek naar een nieuwe haarlijn die niet van uw echte haarlijn te onderscheiden is.

Wilt u meer weten? TB Medical is onderdeel van Tattoo Bob. Lees alles over Micro Haar Pigmentatie op de website van Tattoo Bob.

Naar Tattoo Bob

Mailen Afspraak maken Direct bellen