Uw uiterlijk is onze zorg.

010 2900780 info@tbmedical.nl ma t/m za: 13:00 - 22:00

Laser Ontharen bij TB Medical

Wat maakt onze laser anders?

De laser waar wij mee ontharen behoort tot het hogere segment laser. Dit betekent dat onze geavanceerde laser enkel door huidtherapeuten/ huidspecialisten en dermatologen gebruikt wordt.

Soortgelijke lasers vind je dus enkel in grote (medische) huidklinieken en ziekenhuizen. Het laten ontharen door lagere klasse lasers zullen je een kortdurend resultaat opleveren, de haren zullen in de loop der jaren weer (grotendeels) terugkeren.

Wanneer je kiest voor een topklasse laser zal je haargroei niet meer terugkeren. Van de soortgelijke lasers staan er momenteel maar enkele in de regio Zuid- Holland.

De beste laser en de scherpste prijs van Nederland

Wanneer u kiest voor een abonnement kan dat wel honderden euro's voordeel opleveren. Daarmee is Tb medical uniek in Europa met onze methode voor defnitief ontharen.

Uniek in Europa! Levenslange garantie op laserontharing

Met trots kunnen wij melden dat wij de enige kliniek zijn in Europa die levenslange garantie geeft op ontharing. Door onze unieke instelling en behandelmethode kunnen wij dit aanbieden.

Let op! Hiervoor moet je wel het gehele behandeltraject doorlopen.

Huidtherapie wordt vanuit de aanvullende verzekering vergoed bij de volgende indicaties:

  • Acné therapie
  • Laser ontharing in het gelaat
  • Pigmentvlekken en/ of couperose vaatjes: behandeling met laser/ IPL


Maak een afspraak  Bekijk tarieven

Laserontharing voor alle huidtypes

Permanente haarreductie voor zowel mannen als vrouwen

Bij TB Medical voeren we laserontharing uit bij zowel vrouwen als mannen. Hoewel de drempel om een kliniek te bezoeken voor sommige vrouwen meestal te hoog is, voelen veel vrouwen zich op hun gemak bij TB Medical. TB Medical biedt u de perfecte combinatie van expertise en laagdrempeligheid. Onze huidtherapeuten/ huidspecialisten  hebben gewerkt in toonaangevende klinieken en we werken ook samen met artsen en chirurgen. Zijn staan u graag te woord bij al uw vragen over permanente haarreductie en bij vragen over het laser ontharen.

De laser waar wij mee werken ziet u enkel bij zeer grote en vooraanstaande klinieken. Wij zijn één van de weinige klinieken in Rotterdam die momenteel met deze laser behandelen. 

Vindt u het vervelend om vaak te moeten scheren? Of heeft u last van overbeharing, overmatig haargroei of haren op plekken waar u ze eigenlijk niet wilt? Maak dan vandaag nog een afspraak voor permanente haarreductie met onze laserontharing behandeling. 

Waarom laserontharing bij TB Medical?

Altijd een gratis en vrijblijvende intake;

6-10 behandelingen;

Na 10 behandelingen, levens lange garantie;

Bewezen behandeltechnieken en medische apparatuur;

Effectief voor alle lichte en donkere huidtypes (1 t/m 6);

Behandeling door een professionele huidtherapeut/ huidspecialist;

Veilig en vrijwel pijnloos;

Veilige behandeling voor alle huidtypes

TB Medical maakt gebruik van de laser “Quanta System Duetto MT EVO”. Hiermee boeken wij de beste resultaten. 

Voor het ontharen beschikt de laser over twee laserbronnen, namelijk de Alexandrite en de Nd:YAG. Hiermee kunnen alle huidtypes veilig en effectief worden behandeld. De Alexandrite laser is geschikt voor huidtype 1 t/m 3 en de Nd:YAG laser is uitermate geschikt voor huidtypes 4 t/m 6 omdat het alleen de voedingsbodem van het haarzakje raakt en niet het pigment in de huid aantast.

Unieke lasertechniek

De Duetto MT is één van de weinige systemen die de beide lasers met elkaar kan combineren. In vergelijking met andere lasertechnieken is deze 'Mixed Technology' aanzienelijk minder pijnlijk. Ook is de kans op complicaties lager doordat er per golflengte lagere fluences gebruikt worden. De ND: YAG laser kan de voedingsbodem van het haar vernietigen terwijl de Alexandrite laser het pigment van het haartje als doelwit ziet. Voor extra comfort voor uw huid werken wij ook met een aircooling systeem.

Ontharen van het hele lichaam

Bij TB Medical kunt u terecht om uw gehele lichaam te laten ontharen.
Bij ons kunt u de volgende lichaamsdelen laten ontharen:

laser ontharen gezichtshaar

Gezichtshaar laseren

Last van gezichtsbeharing en wilt u uw gezichtsbeharing definitief verwijderen? Heeft u ongewenste haargroei op uw gezicht? Wij zien dat vele personen ervoor kiezen om het gezicht te laten ontharen, bijvoorbeeld de haren boven de bovenlip of de baardstreek bij mannen. Let wel op: de haartjes moeten donker en stug zijn. Bij TB Medical kunnen wij gezichtsbeharing ontharen met onze laser.

laser ontharen benen

Benen laseren

Bent u er helemaal klaar mee om continu uw benen te scheren? We zien dat zowel mannen als vrouwen voor deze therapie kiezen en de voorkeur geven aan gladde en zijdezachte benen. Onze laser ontharingsbehandeling kan dit eenvoudig doen.

 laser ontharen vrouw oksel

Oksels laseren

Laserontharingsbehandelingen die worden gebruikt om okselhaar te verwijderen, zijn populair bij mannen en vrouwen. Door deze laserbehandeling worden de okselhaartjes verwijderd en voelt de oksel heerlijk zacht aan.

Bikinilijn laseren

Dit is een laserontharingsbehandeling die natuurlijk vooral door vrouwen wordt gekozen. Dankzij deze behandeling kan een vrouw haar bikini dragen zonder zich zorgen te maken om ongewenste haargroei bij de bikinilijn. Vooral in de zomer is de bikinilijn laserontharing behandeling enorm populair.

Rughaar laseren

Overmatig haargroei op uw rug? Het ontharen van de rug komt voornamelijk voor bij mannen. Ongewenste haargroei op de rug is vervelend maar goed te behandelen met een laserontharingsbehandeling. Niet alleen mannen kunnen last hebben van overmatig haargroei op de rug, ongewenste haargroei komt ook bij vrouwen op de rug voor.

Privé behandelkamers

Onze behandelkamers bieden volledige privacy en discretie en zijn voorzien van een comfortabele behandeltafel, televisie ter afleiding, muziek en airconditioning. Klik hier voor een impressie van onze behandelkamers.

Ervaren huidspecialist

Bij TB Medical worden onze behandelingen uitgevoerd door ervaren huidtherapeuten/ huidspecialisten.  Onze huidtherapeuten zijn gespecialiseerd in het veilig en effectief behandelen van overtollig haar en heeft veel ervaring met laser ontharen. Zij zijn geregistreerd in het kwaliteitsregister voor paramedici(KP) en opgenomen in het AGB-register

Tijdens het intakegesprek bespreekt onze huidtherapeut/ huidspecialist wat zij voor u kan betekenen. Wilt u meer weten over onze huidtherapeut en bent u benieuwd hoe wij u kunnen helpen?

Lees meer over onze huidtherapeut

Huidaandoeningen behandelen met laserontharing

Wist u dat laserontharing ook effectief is bij verschillende huidaandoeningen? Zo kunnen met medische ontharingslasers haren preventief verwijderd worden bij de huidaandoening hidradenitis suppurativa.

Laserontharing bij Hidradenitis suppurativa heeft positief effect op de genezingstijd van de ontstekingen en de frequentie van opvlammingen. Het doel is om permanente ontharing te bereiken maar voorkomt ook nieuwe ontstekingen. Dit lukt alleen met goede kwaliteit laserapparatuur met voldoende energie om de complete haarfollikel, inclusief het gebied met groeicellen waaruit een nieuwe follikel kan teruggroeien, te vernietigen (dus geen flitslampen).

Andere huidaandoeningen die ook met lasertherapie behandeld kunnen worden zijn: folliculitis barbae (ontstoken haarzakjes in baard en haarregio) en sinus pilonidalis (haarnestcystes) vaak in de bilnaad.

Heeft u last van een huidaandoening en bent u benieuwd hoe TB Medical en laser ontharen u hierbij kunt helpen? Wij helpen u graag.

Veelgestelde vragen

Hoeveel behandelingen zijn er nodig?

Er zijn meerdere behandelingen nodig doordat op het lichaam de haren zich in verschillende haarfasen bevinden. Dit komt omdat het pigment als geleider alleen in de groeifase (de langste fase) verbonden is met de voedingsbodem van het haarzakje en deze vernietigd. Of je haar zich in de groeifase bevindt is niet met het oog waar te nemen. Gemiddeld zijn er 6 tot 10 behandelingen nodig om het optimale resultaat te behalen, de rug van de man 10-12 behandelingen met een rusttijd van 5 tot 8 weken tussen elke behandeling. 

Gemiddeld is de permanente haarreductie tot zo'n 80%. Na elke behandeling komen er steeds minder haren terug en ook zullen de haren zachter aan gaan voelen. Alle donkere haren zullen uiteindelijk verdwijnen. Tegenwoordig wordt de term ‘permanente haarreductie’ dan ook met meer regelmaat gebruikt, de resterende haren komen aanzienlijk dunner en lichter terug en vaak is dit niet meer storend.

Bij TB Medical bieden wij de garantieservice dat u na 10 behandelingen, levenslange garantie krijgt. Mocht u toch een behandeling nodig hebben dan staat het u vrij om hiervoor terug te komen.

Mag/moet ik mij scheren?

Bij uw eerste bezoek is het belangrijk dat de haartjes zichtbaar zijn. Hierdoor kan onze huidtherapeut de laser afstemmen op uw huid. Het is bij laser ontharen belangrijk om tijdens de gehele behandelperiode de haartjes niet te epileren of te harsen. Hiermee verwijdert u namelijk de wortel van het haartje, het pigment als geleider, in de follikel. Voor de effectiviteit van de behandeling is het belangrijk dat deze aanwezig is, anders kan de voedingsbodem niet worden vernietigd. Knippen of scheren mag wel. 

U mag bij alle vervolgbehandelingen de ochtend of de avond voor een afspraak gewoon scheren. Als de huidtherapeut een evaluatie moment wilt inlassen zal zij vragen of u de haartjes wat langer wilt laten staan.

Mag ik zonnen?

Zorg dat u tijdens de gehele behandelperiode het te ontharen gebied niet aan UV-stralen blootstelt. Dit betekent geen direct zonlicht, geen zonnebank en geen spraytan of zelf bruinende crèmes. De laserbehandeling is het meest veilig en effectief op een lichte huid. Bescherm uw huid altijd met een zonnebrandcrème met SPF 50 en vergeet niet vaker te smeren op zonnige dagen (om de 2 uur). Als u het te ontharen gebied goed blijft beschermen kunt u ook tijdens zonnige periodes behandeld worden.

Wat zijn de kosten?

 Abonnement: 4 behandelingen betalen is 1 behandeling gratis. 

Abonnement: 4 behandelingen betalen is 1 behandeling gratis. € Losse betaling x 4

Bekijk onze tarieven voor een compleet overzicht van onze laserontharing behandelingen. Bij TB Medical heeft u de  mogelijkheid om een abonnement af te nemen van vier of acht behandelingen. Je betaald de losse prijs x 4 en krijgt dan 1 behandeling gratis.

Voorbeeld: Je wilt een abonnement afnemen voor de oksels. De losse prijs per behandeling is € 75. Gebruik de rekensom: 4 x € 75 =€ 300. Je krijgt dan een 1 behandeling gratis. Dus € 75 korting (1 gratis behandeling).

Onze huidtherapeuten zijn opgenomen in het AGB-register (de AGB-code is een uniek codenummer van Nederlandse zorgaanbieders of zorgverleningsinstanties), zijn geregistreerd in het kwaliteitsregister voor paramedici (KP) en actief binnen de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten (NVH).

Zorgverzekeraars en cliënten kunnen registers raadplegen en inzien of een huidtherapeut is vermeld (en dus voldoet aan de kwaliteitseisen).

Wanneer u een huidprobleem heeft dat vergoed wordt door een verzekeraar, is een huidtherapeut ook belangrijk. Met een verwijzing van uw behandelend arts en de factuur die u bij ons betaald heeft (waarop de AGB code, het KP-nummer, NVH registratie, aandoening en soort behandeling/techniek op vermeld staat), kunt u de betaling declareren bij uw zorgverzekeraar. TB Medical heeft geen lopende contracten met zorgverzekeraars, u bent hier zelf verantwoordelijk voor.

Bekijk onze FAQ voor meer veelgestelde vragen over laserontharing.

Meer weten?

Meer weten over onze laserontharing behandeling of direct een afspraak maken? Neem vrijblijvend contact met ons op!

Contact opnemen

Mailen Afspraak maken Direct bellen