Uw uiterlijk is onze zorg.

010 2900780 info@tbmedical.nl ma t/m za: 10:00 - 22:00

Laser ontharen bij TB Medical

Heeft u last van overmatig haargroei of haren op plekken waar u ze liever niet heeft? Heeft u last van acne of een andere huidaandoening? Of bent u het gewoon zat om altijd te moeten scheren of harsen voor een verzorgde en gladde huid? Met laser ontharen bij TB Medical kunt u ervoor zorgen dat u zich hier nooit meer zorgen over hoeft te maken. Lees hier meer over onze hoge kwaliteit laser, onze behandelmethoden, onze tarieven en onze unieke garantie!

Uniek in Europa! Levenslange garantie op laserontharing

Met trots kunnen wij melden dat wij de enige kliniek zijn in Europa die levenslange garantie geeft op ontharing! Door onze unieke instelling en behandelmethode kunnen wij dit u aanbieden en u daarmee nog meer zekerheid bieden dat u voor altijd van uw ongewenste haar af bent.

Let op! Hiervoor moet u wel het gehele behandeltraject doorlopen. Als u dit gedaan heeft, kunt u dus de rest van uw leven bij ons terecht voor het geval er toch nog haartjes door zouden komen.

Maak uw GRATIS afspraak  Bekijk tarieven

laser ontharen bij TB Medical

Permanente haarreductie voor zowel mannen als vrouwen

Bij TB Medical voeren we laserontharing uit bij zowel vrouwen als mannen. Door de privé behandelkamers en de professionele, medische aanpak merken we dat onze kliniek geschikt is voor iedereen die permanente haarreductie wilt. Al staat het resultaat bij ons op 1, wij proberen ook zoveel mogelijk professionaliteit en expertise te combineren met laagdrempeligheid. Onze vriendelijke huidtherapeuten / huidspecialisten hebben allen gewerkt in toonaangevende klinieken en daarbij werken we ook samen met artsen en chirurgen. Ze staan u graag te woord over hun werk, over onze unieke garantie of onze exceptionele laser dus aarzel niet even contact op te nemen als u vragen heeft!

Laser ontharen | Laserontharing

Waarom laser ontharen bij TB Medical?

Levenslang gratis onderhoud!

Altijd een gratis en vrijblijvende intake

A-kwaliteit medische laser voor de scherpste prijs

Voordeelpakketten

Veilig en vrijwel pijnloos

Gemiddeld 6-10 behandelingen

Na doorlopen volledig traject levens lange garantie

Bewezen behandeltechnieken en medische apparatuur

Effectief voor alle lichte en donkere huidtypes (1 t/m 6)

Behandeling door een professionele huidtherapeut/ huidspecialist

Wat maakt onze laser anders?

Veel laserontharingen in andere klinieken leveren niet de gewenste resultaten op, of de gewenste resultaten waren slechts van korte duur. Daarom zijn wij bij TB Medical op zoek gegaan naar de beste laser die voor ontharen gebruikt kan worden. De Quanta System Duetto MT EVO laser waar wij mee ontharen wordt dan ook enkel door echte huidtherapeuten/ huidspecialisten en dermatologen gebruikt in grote (medische) huidklinieken en ziekenhuizen. 
Voor het ontharen beschikt de laser over twee laserbronnen, namelijk de Alexandrite en de Nd:YAG. Hiermee kunnen alle huidtypes veilig en effectief worden behandeld. De Alexandrite laser is geschikt voor huidtype 1 t/m 3 en de Nd:YAG laser is uitermate geschikt voor huidtypes 4 t/m 6 omdat het alleen de voedingsbodem van het haarzakje raakt en niet het pigment in de huid aantast.

Ontharen van het hele lichaam

Bij TB Medical kunt u terecht om uw gehele lichaam te laten ontharen.
Zo kunt u de volgende lichaamsdelen laten ontharen:

laser ontharen gezichtshaar

Gezichtshaar laseren

Heeft u ongewenste haargroei op uw gezicht? Wij zien dat vele personen ervoor kiezen om het gezicht te laten ontharen, bijvoorbeeld de haren boven de bovenlip of de baardstreek bij mannen. Let wel op: de haartjes moeten donker en stug zijn. Bij TB Medical kunnen wij gezichtsbeharing ontharen met onze laser.

laser ontharen benen

Benen laseren

Bent u er helemaal klaar mee om continu uw benen te scheren? We zien dat zowel mannen als vrouwen voor deze therapie kiezen en de voorkeur geven aan gladde en zijdezachte benen. Onze laser ontharingsbehandeling kan dit eenvoudig voor u doen.

laser ontharen vrouw oksel

Oksels laseren

Laserontharingsbehandelingen die worden gebruikt om okselhaar te verwijdere, zijn populair bij mannen en vrouwen. Door deze laserbehandeling worden de okselhaartjes verwijderd en voelt de oksel heerlijk zacht aan.

Bikinilijn laseren

Dit is een laserontharingsbehandeling die natuurlijk vooral door vrouwen wordt gekozen. Dankzij deze behandeling kan een vrouw haar bikini dragen zonder zich zorgen te maken om ongewenste haargroei bij de bikinilijn. Vooral in de zomer is de bikinilijn laserontharing behandeling enorm populair.

Rughaar laseren

Overmatig haargroei op uw rug? Het ontharen van de rug komt voornamelijk voor bij mannen. Ongewenste haargroei op de rug is vervelend maar goed te behandelen met een laserontharingsbehandeling. Niet alleen mannen kunnen last hebben van overmatig haargroei op de rug, ongewenste haargroei komt ook bij vrouwen op de rug voor.

Privé behandelkamers

Onze behandelkamers bieden volledige privacy en discretie en zijn voorzien van een comfortabele behandeltafel, televisie ter afleiding, muziek en airconditioning. Klik hier voor een impressie van onze behandelkamers.

Huidaandoeningen behandelen met laserontharing

Wist u dat laserontharing ook effectief is bij verschillende huidaandoeningen? Zo kunnen met medische ontharingslasers haren preventief verwijderd worden bij de huidaandoening hidradenitis suppurativa.

Laserontharing bij Hidradenitis suppurativa heeft positief effect op de genezingstijd van de ontstekingen en de frequentie van opvlammingen. Het doel is om permanente ontharing te bereiken maar voorkomt ook nieuwe ontstekingen. Dit lukt alleen met goede kwaliteit laserapparatuur met voldoende energie om de complete haarfollikel, inclusief het gebied met groeicellen waaruit een nieuwe follikel kan teruggroeien, te vernietigen (dus geen flitslampen).

Andere huidaandoeningen die ook met lasertherapie behandeld kunnen worden zijn: folliculitis barbae (ontstoken haarzakjes in baard en haarregio) en sinus pilonidalis (haarnestcystes) vaak in de bilnaad.

Heeft u last van een huidaandoening en bent u benieuwd hoe TB Medical en laser ontharen u hierbij kunt helpen? Wij helpen u graag.

Laserontharing voor & na

na 4 behandelingen

na 4 behandelingen

na 4 behandelingen

na 4 behandelingen

Het resultaat is na 5 behandelingen.

Het resultaat is na 7 behandelingen.

Veelgestelde vragen over laserontharing

 • Kan ik het hele jaar door behandeld worden?

  In het geadviseerde behandelplan word rekening gehouden met ieder seizoen: winter/lente/zomer/herfst. Dit zorgt voor rust zodat u zich alleen hoeft bezig te houden met de adviezen en zo het hele jaar door behandeld kan worden. 

 • Wat wordt bedoeld met ongewenste haargroei in het gelaat/overbeharing in het gelaat?

  Storende overbeharing in het gezicht is haargroei dat meer dan “normaal” aanwezig is. Een voorbeeld hiervan is hypertrichose; dit is een toename van haargroei op lichaamsplekken, daar waar haargroei aanwezig is, maar de haren zijn hierbij langer en donkerder. Vrouwen kunnen ook last hebben van overbeharing. Dit noemt men hirsutisme, en is de haargroei volgens het mannelijk beharingspatroon maar dan bij vrouwen.

 • Is het waar dat laser effectiever werkt dan IPL?

  Een IPL- apparaat bevat verstrooid licht, laser bevat een sterke energiestraal; een gebundeld, krachtig licht dat per keer een haarwortel raakt. Waardoor een behandeling met een laser sneller effectief is. Bij laserontharing zijn 6 tot 10 behandelingen doorgaans voldoende om het gewenste resultaat te bereiken, terwijl bij IPL veel meer behandelingen nodig zijn. Laserontharing is veilig en alle huidtypes kunnen behandeld worden met onze laser.

 • Ik heb last van ontstekingen in een behaard gebied, kan laserontharing helpen?

  Laserontharing kan helpen om bij ingegroeide haren die gepaard gaan met ontstekingen (vooral donkere huidtypen met kroesharen die terug in de huid groeien = folliculitis) de meeste ontstekingen te voorkomen.

  Laserontharing kan verlichten bij ontstekingen van de haartalgklieren (meestal in huidplooien zoals de oksels, liezen of de bilnaad = hidradenitis suppurativa). U kunt ook last hebben van haarnestcystes in de bilstreek (Sinus pilonidalis) en voor of na donortransplantaties waarbij laserontharing voorkomt dat de getransplanteerde huid gaat ontsteken of beharing zichtbaar wordt.

 • Waarom mag ik niet epileren of harsen tussen de behandelingen door?

  Tijdens de behandelperiode is het belangrijk om de haartjes niet te epileren of te harsen. Voor de effectiviteit van de behandeling is het belangrijk dat de wortel van het haartje, het pigment als geleider, in de follikel aanwezig is anders kan de voedingsbodem niet worden vernietigd. Bij epileren en harsen wordt het haar in zijn geheel verwijderd en kan dus niet meer gevonden worden door de laser. U kunt ongewenste haargroei tussen de behandelingen door echter wel gewoon blijven scheren, knippen of verwijderen met ontharingscrème. Hierbij blijft de haarwortel namelijk wél behouden en kan de laserbehandeling doorgaan.

 • Mag ik in de zon of onder de zonnebank gaan tijdens het behandeltraject?

  Door het gebruik van twee lasersoorten kunnen wij alle huidtypes behandelen. Zorg wel dat je 
  voorafgaand aan de behandeling en direct na de behandeling 4 weken het gebied niet aan UV –
  stralen blootstelt. Je huid mag niet zichtbaar verkleurd zijn, anders wordt de afspraak met 4/8 weken 
  verlaat. Dit betekent geen direct zonlicht, zonnebank, geen zelf bruinende crèmes of spray-tan. In de 
  zomer en rondom vakanties graag je huid de rust geven om te herstellen en oude gepigmenteerde 
  huidschilfers kwijt te raken, als de huid niet geïrriteerd, verbrand of sterk verkleurd is kunnen wij 
  behandelen. Om pigmentatieproblemen te voorkomen is het belangrijk om je huid gedurende de 
  gehele behandelperiode te beschermen met een zonnebrandcrème met SPF 50, vergeet niet vaker te 
  smeren op zonnige dagen (om de twee uur).

 • Werkt laserontharing ook bij dons/rood/grijs/blond haar?

  Idealiter werkt de laser het beste op donkere stugge haartjes. Lasers hebben pigmenten als geleiders nodig, die bij rood, dons en blond haar minder vaak voorkomen. Wij geven dit vooraf altijd aan. Er is de mogelijkheid dat de haren minder worden maar ook dat het niet werkt. 

 • Zijn er ook factoren waardoor ik niet behandeld kan worden?

  Ja, in sommige gevallen moet de behandeling worden uitgesteld of kan er niet worden behandeld. Geef dit altijd door aan de huidtherapeut. Denk hierbij aan:

  • Medicatie die lichtovergevoeligheid als bijwerking hebben, bijvoorbeeld antibiotica/Isotretinoine (Roaccutane), bepaalde bloedverdunners, immunosuppressiva. De huidtherapeut kan dat voor u uitzoeken.
  • Historie van een melanoom. 
  • Kwaadaardige aandoeningen in het gebied. 
  • Actieve koortslip of een herpes (wanneer deze aanwezig is in het behandelgebied)
  • Keloïd of hypertrofische littekens (abnormale toename van littekenweefsel in de huid)
  • Zwangerschap
  • Epilepsie die getriggerd wordt door licht
  • Zon/zonnebank gebruinde huid
  • Slechte wondgenezing door bijvoorbeeld diabetes
  • Tatoeages en permanente make-up in het behandelde gebied
  • Goud-injecties
  • Op een behaard gebied kan het zorgen voor haargroeivermindering
  • Wondje in het behandelgebied (let op met scheren vooraf de behandeling)
  • Pacemaker 
  • Metalen plaat in het gebied
  • Iedereen vanaf 18 jaar kan bij TB Medical een behandeling ondergaan. Op medische indicatie mag het jonger. 
 • Kan laserontharing op een tatoeage toegepast worden?

  Nee, een laserbehandeling kan niet op een tatoeage worden uitgevoerd. Dit heeft effect op de kwaliteit van uw tatoeage.

 • Hoe ziet mijn huid eruit na een behandeling?

  Na de behandeling kan uw huid rood en gezwollen worden. Daarom zult u direct na de behandeling wat warmte in de huid opmerken, deze kan licht gloeien of tintelen. Dit is een normale en gewenste reactie die binnen enkele uren na de behandeling zal verdwijnen.

 • Worden de kosten vergoed door mijn zorgverzekeraar?

  Voor de behandeling van ongewenste haargroei in het gelaat kunt u in aanmerking komen voor een vergoeding vanuit uw zorgverzekeraar. Deze vergoeding is alleen mogelijk vanuit het aanvullend pakket. Raadpleeg uw polisvoorwaarden en informeer bij uw zorgverzekeraar of u in aanmerking komt voor een vergoeding.

Meer weten?

Meer weten over onze laserontharing behandeling of direct een afspraak maken? Neem vrijblijvend contact met ons op!

Contact opnemen

Mailen Afspraak maken Direct bellen