Uw uiterlijk is onze zorg.

010 2900780 info@tbmedical.nl ma t/m za: 10:00 - 22:00

Tattoo laseren resultaten

Heeft u spijt van een tatoeage om wat voor reden dan ook? Die tattoo laseren we weg voor u! Tattoo verwijdering doet u het meest effectief bij de nummer 1 specialist op gebied van tatoeages. TB Medical is namelijk het medische zusje van Tattoo Bob - al meer dan 50 jaar een begrip op gebied van tatoeages zetten, maar ook verwijderen! Op deze pagina kunt u enkele van onze geboekte resultaten bij klanten bekijken.

Klik hieronder om een online afspraak te maken, de tarieven te bekijken of een foto van uw tattoo te sturen zodat we alvast een prijsindicatie kunnen geven!

Wat is van invloed?

Of een tatoeage succesvol weg kan worden gelaserd hangt van een aantal factoren af. De belangrijkste is de ervaring en het niveau van de behandelaar. We zien steeds vaker mensen in onze kliniek komen die door een amateuristische en ongediplomeerde behandelaar zijn geholpen. Wij willen u met klem aanbevelen altijd een professional met de lasers op uw huid te laten werken! Bij TB Medical hebben we enkel huidspecialisten in dienst die een door de overheid erkende opleiding heeft gevolgd en afgerond en dus in het BIG (Beroepen in de Individuele Gezondheidszorg) register te vinden is. De overige factoren waar u rekening mee moet houden zijn:

  • Hoe lang u de tatoeage al heeft;
  • Hoe goed (of slecht) de tatoeage geplaatst is;
  • Of de tatoeage al eens gecoverd is;
  • Het soort inkt dat gebruikt is;
  • Welke kleuren er gebruikt zijn.

Gratis consult

U kunt bij TB Medical een gratis intakegesprek inplannen zodat we kunnen kijken hoe uw ongewenste tatoeage ervoor staat, welke resultaten we kunnen boeken, hoe lang dit zal gaan duren en wat de kosten zijn. TB medical is de expert voor tattoo verwijderen in Rotterdam!
  

Voor de rest van onze Tattoo Verwijderen pagina's - klik op het Tattoo Verwijder Menu

Voor en na voorbeelden

Schuif met de pijltjes naar rechts en links om de voor en na filmpjes en foto's te bekijken.

Resultaat na 6 sessies

Tussentijds resultaat (na 9 maanden)

 

Tussentijds resultaat (na 11 behandelingen)

Klik hieronder om een online afspraak te maken, de tarieven te bekijken of een foto van uw tattoo te sturen zodat we alvast een prijsindicatie kunnen geven!

Afspraak maken?

Maak gemakkelijk een afspraak bij de gezelligste huidtherapeut en schoonheidsspecialist via ons contactformulier!

Afspraak maken

Mailen Afspraak maken Direct bellen