Uw uiterlijk is onze zorg.

010 2900780 info@tbmedical.nl ma t/m za: 10:00 - 22:00

Schoonheidsbehandeling (facials)

Onze klassieke schoonheidsbehandelingen worden uitgevoerd door ervaren huidspecialisten. Voor hetzelfde tarief dat u normaal betaalt bij de reguliere schoonheidsspecialiste ontvangt u bij TB Medical de expertise van een ervaren huidspecialist. Bij de schoonheidsbehandeling die u ondergaat kijkt de huidspecialist welke behandeling het meest voor uw huidtype geschikt is. De ideale combinatie om een ontspannende behandeling te combineren met een kosteloze huidanalyse. Een goede verzorging van de huid is de basis voor een stralende teint. Bij een Relax facial staat vooral genieten en ontspannen hoog in het vaandel. U vertrekt na de behandeling heerlijk ontspannen met een stralende huid.

Hieronder vindt u de verschillende facials waar u een keuze uit kunt maken. U kunt ook kiezen voor een intakegesprek waarbij de huidspecialist u adviseert over de geschikste behandeling. Wij werken tijdens onze behandelingen met het merk Alpha-H, in het bijzonder met award winnend favoriet: Liquid gold. De huid heeft doorgaans al na één keer een zichtbaar egalere, frissere en vollere uitstraling.


Maak een afspraak  Bekijk tarieven

Waarom een facial?

Reiniging van de huid;

Verzorging van de huid;

Ontspanning;

Kennismakingsproducten.

- Alpha- H Quick Cleans facial 

- Alpha- H Antioxidant boost facial 

- Alpha- H Clear skin treatment/ acne behandeling

- Alpha- H Healthy glow facial

- Alpha- H Relax facial

De schoonheidsbehandelingen kunnen aangevuld worden met verschillende modules zoals het in vorm brengen van wenkbrauwen, harsen, aanvullende maskers en skinbooster ampullen. 

Wij bieden diverse facials aan:

Alpha- H Quick Cleans facial

€ 50  -  45 min met intake 60 min

De ideale mogelijkheid om kennis te maken met onze specialisten, behandelingen en producten. U bent van harte welkom voor een intake met een quick cleanse facial. Dit om een goed beeld te krijgen van uw huidbehoefte. Een basisreiniging, ideaal voor het verwijderen van milde onzuiverheden met toegepaste ingrediënten op basis van uw huidconditie. 

Alpha-H Clear skin treatment (acne behandeling)

€65 - 45 min.

Het doel van deze behandeling is een frisse, schone huid. Het zorgt weer voor balans door de poriën goed uit te reiningen en kleine ontstekingen onder controle te krijgen.

Alpha – H Antioxidant boost facial

€ 50 - 60 min

Met deze behandeling verhoogt u het anti-oxidant- en vochtgehalte in de huid waardoor deze beter bestand is tegen de zon en in staat om vrijkomende vrije radicalen te neutraliseren. De anti-oxidant worden ingezet naar behoefte van uw huid. Een anti-oxidant staat voor het tegen gaan van oxidatie in de huid door externe factoren van buitenaf. Oxidatie zorgt vaak voor het toelaten van vrije radicalen, uv-straling en alle gevolgen van dien. 

Denk aan vitamine B als antioxidant boost bij: slaaptekort, fijne dehydratatie lijntjes, een vochtarme huid, een vermoeide huid, verhoogde talgproductie, “party lifestyle”.

Of een vitamine C antioxidant boost bij: slechte voeding/dieet, ongelijkmatige/vale teint, als de huid haar glow kwijt is, als de huid al veel aan UV heeft blootgestaan danwel zichtbare UV-schade heeft opgelopen, bij iemand die bovengemiddeld veel buiten is (buitensport/hobby/werk).

Ofwel ook nog een vitamine E antioxidant boost bij: veel stress, droge huid, ruwe huid, gevoelige huid, roodheid, couperose, rosacea, zonverbranding, ontstekingsreacties. 

Alpha – H Healthy glow facial

€ 75 - 70 min

Een ware kennismaking met onze Alpha-H producten. Door de huid te exfoliëren met lichte zuurtjes, onzuiverheden te verwijderen en een masker aan te brengen, krijg je jouw natuurlijke glow terug. Geschikt voor: onzuiver, vaal, dof, pigment, verslapt, zonbeschadigd, vocht arme huid. Kortom: voor veel huiden geschikt. Deze behandeling is een mooie voorbereiding als pre-peel treatment. Inclusief een korte massage van de schouders, decolleté en hals.

Alpha – H Relax facial

€ 95 - 80 min

Een ontspannende reis met verschillende geurnoten van: komkommer, lavendel, sinaasappel en mandarijn. Heerlijke geuren, die helpen lichaam en geest te ontspannen. Inclusief een skinbooster, Esthemax hydrojelly mask, massage van het gezicht, schouders, decolleté, hals en verzorging voor de armen en handen.

Vragen schoonheidsbehandeling

Aanvullende modules

De behandelingen zijn aan te vullen met de volgende modules:

Wenkbrauwen in model brengen | € 10
Bovenlip harsen | € 7,50
Kin harsen | € 7,50

Bovenlip + kin harsen | € 12,50

Esthemax – Hydrojelly Masks | € 12

Skinbooster Ampul  | Classics €10 / Cocktais €15 /
Advanced €20


Vragen?

De behandelingen zijn geschikt voor ieder huidtype en worden volledig afgestemd op uw huidconditie. Thuis ook genieten en resultaten boeken met onze skincare producten? Onze specialisten voorzien u graag van een huidadvies.

Neem contact op

Mailen Afspraak maken Direct bellen