Uw uiterlijk is onze zorg.

010 2900780 info@tbmedical.nl ma t/m za: 10:00 - 22:00

Schoonheidsbehandeling (facials)

Onze klassieke schoonheidsbehandelingen worden uitgevoerd door ervaren huidspecialisten. Voor hetzelfde tarief dat u normaal betaalt bij de reguliere schoonheidsspecialiste ontvangt u bij TB Medical de expertise van een ervaren huidspecialist. Bij de schoonheidsbehandeling die u ondergaat kijkt de huidspecialist welke behandeling het meest geschikt is voor uw huidtype. Een goede verzorging van de huid is de basis voor een stralende teint.

Maak een afspraak  Bekijk tarieven

Waarom een facial?

Reiniging van de huid;

Verzorging van de huid;

Ontspanning;

Kennismakingsproducten.

Ilse de schoonheidsspecialist

- Mesoestetic - Clear skin treatment 

- Mesoestetic - Essential glow 

- Mesoestetic - Next level glow

De schoonheidsbehandelingen kunnen aangevuld worden met verschillende modules zoals het in vorm brengen van wenkbrauwen, wenkbrauwen verven, harsen, aanvullende maskers en skinbooster ampullen. 

Wij bieden diverse facials aan:

Mesoestetic – Clearskin treatment (acne behandeling)

€ 65 

Het doel van deze behandeling is een frisse, schone huid. Het zorgt voor balans door de poriën goed uit te reinigen en kleine ontstekingen onder controle te krijgen.  Bij het behandelen van acne kunnen we verschillende aanvullende methodes inzetten zoals een peeling, dermapen en fractional laser.

Indien je aanvullend verzekerd bent valt deze behandeling  waarschijnlijk onder vergoede zorg.  Ga hiervoor altijd goed je polis na om verrassingen te voorkomen.

Mesoestetic – Essential glow

€ 50 

Een fijne behandeling met de krachtige producten van Mesoestetic. Ook zeer goed te boeken als kennismakingsbehandeling. Mesoestetic, heeft een uitgebreid assortiment aan producten zodat er voor ieder huidtype passende producten ingezet kunnen worden. De behandeling bestaat uit een oppervlakte en dieptereiniging, onzuiverheden verwijderen, maskers en eventueel aanvullende modules zoals een peeling, wenkbrauwen epileren, wenkbrauwen verven, harsen en het toevoegen van skinboosters.

Mesoestetic – Next level glow

€ 70 

Een heerlijk ontspannende en effectieve behandeling in 1.
Tijdens de Mesoestetic Next Glow facial komen rust en een effectieve huidbehandeling samen.
Ervaar de krachtige en werkzame producten van Mesoestetic en kom tot rust tijdens een heerlijke massage van decolleté, nek en gelaat. Ook deze behandeling is aan te vullen met verschillende modules zoals peelings, het in vorm brengen van de wenkbrauwen, harsen, verven en het toevoegen van skinboosters.

Vragen schoonheidsbehandeling

Aanvullende modules

De behandelingen zijn aan te vullen met de volgende modules:

Wenkbrauwen in model brengen | € 10
Wenkbrauwen of wimpers verven | € 15
Wenkbrauwen + wimpers verven | € 25
Bovenlip of kin harsen | € 7,50
Bovenlip + kin harsen | € 12,50

Esthemax  Hydrojelly Masks | € 12

Skinbooster Ampul | Classics €10 | Cocktails €15 |
Advanced €20


Vragen?

De behandelingen zijn geschikt voor ieder huidtype en worden volledig afgestemd op uw huidconditie. Thuis ook genieten en resultaten boeken met onze skincare producten? Onze specialisten voorzien u graag van een huidadvies.

Neem contact op

Mailen Afspraak maken Direct bellen