Uw uiterlijk is onze zorg.

010 2900780 info@tbmedical.nl ma t/m za: 10:00 - 22:00

Permanente make-up (PMU)

Permanente make-up, of kortweg PMU, is een cosmetische tatoeage waarbij make-up permanent wordt aangebracht. Onze PMU experts bij TB Medical hebben met hun jarenlange ervaring een techniek ontwikkeld die net even anders is dan hoe de schoonheidssalons het doen. Hierdoor zijn de cosmetische tatoeages die zij aanbrengen ook écht permanent en vervaagt het resultaat dus niet. Of het nu gaat om permanente wenkbrauwen, permanente eyeliner, lipliner of full lips - u hoeft u na onze behandeling geen zorgen meer te maken over make up! Op deze pagina kunt u lezen hoe wij te werk gaan en wat de mogelijkheden zijn. Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken in een van onze apartte behandelkamers? Neem dan contact op of maak een afspraak!


Online afspraak  Bekijk tarieven

Permanente Make Up Wenkbrauwen (PMU)

De revolutionaire technieken van TB Medical

Wij zien vaak dat er wel wordt beweerd dat er permanente make-up wordt aangebracht, maar dat dit in werkelijkheid slechts een paar jaar mooi blijft zitten. Hierna zal het vervagen en zelfs helemaal verdwijnen. Daarom doen de PMU experts van TB Medical een aantal dingen anders dan de meeste schoonheidsspecialisten. Door onze medische kennis te combineren met de decennia lange tattoeage ervaring van onze partner Tattoo Bob hebben we PMU vanaf het ontstaan van de trend kunnen perfectioneren. We zijn dan ook erg trots op onze werkwijze en lichten deze hieronder graag even toe!

Iets dieper in de huid en met écht permanente pigmenten

Anders dan bij schoonheidsspecialisten, krijgt u bij TB Medical de inkt van de permanente tatoeage niet OP de huid aangebracht, maar IN de huid. Door iets dieper te tatoeëren, in de lederhuid, is de make-up écht permanent en is de kans op vervagen veel kleiner. Daarbij gebruiken we een ander soort inkt dan we bij de meeste schoonheidsspecialisten zien, deze gebruiken namelijk meestal 'niet-permanente inkt', waardoor het resultaat snel vervaagt. Ze noemen deze inkt alsnog vaak 'permanente inkt' genoemd, omdat ze tot vier jaar blijven zitten. Dit vinden wij bij TB Medical niet permanent - daarom krijgt u ben ons wel permanente pigmenten in uw huid aangebracht. Dit zijn andere, diepere kleuren die met andere apparatuur worden getatoëerd. U krijgt de PMU dus niet enkel iets dieper in de huid aangebracht, maar u krijgt ook écht permanente inkt.

Vragen? Neem contact op!

Full Lips | PMU Permanente Make Up

Full Lips | Permanente Make Up van TB Medical

De voordelen van permanente make up

Permanente make up is meer dan een trend; het levert voordelen op waar u constant profijt van blijft hebben. Deze voordelen zult u voornamelijk ervaren op gebied van:

Tijd

Met permanente make up bent u dagelijks veel minder tijd voor de spiegel kwijt. U gaat gewoon naar bed met uw make up en u staat er de volgende dag weer mee op! Hierdoor kunt u bijvoorbeeld langer slapen, gezelliger ontbijten of gewoon minder hoeven haasten in de ochtend en niks te removen in de avond. Wel zo makkelijk, toch?

Geld

Nadat u betaald heeft voor de PMU behandeling(en) hoeft u voortaan geen geld meer uit te geven aan cosmetica. Dit zal u op de lange termijn geld opleveren. Ook hoeft u zich geen zorgen meer te maken over hoeveel geld u uit zou moeten geven aan cosmetische producten. Het perfecte resultaat zit immers blijvend op uw gezicht!

Allergieën

Sommige mensen zijn allergisch voor een aantal soorten make up. Ook voor mensen die niet per se allergisch zijn is make up niet altijd even goed voor de huid. Het kan op de lange termijn gaan irriteren of poriën verstoppen. Veel mensen smeren liever niet meer elke dag spul op hun gezicht. Hier hoeft u zich dus geen zorgen meer over te maken met PMU!

Milieu

Elke dag nieuwe make up gebruiken is natuurlijk niet erg duurzaam. Los van de make up zelf, is de verpakking niet biologisch afbreekbaar. Tel hierbij op dat er, ondanks het Europese verbod, nog steeds make up op dieren zoals konijnen wordt getest (bron), en u zult concluderen dat u goed bezig bent door te stoppen/minderen met tijdelijke cosmetica!

Interview met onze huidspecialist

Gerda is al jarenlang onze specialist op gebied van permanente make up. Daarom was het hoog tijd haar eens wat vragen te stellen over haar werk bij TB Medical!
 

Meer weten?

TB Medical werkt samen met Tattoo Bob Rotterdam. Tattoo Bob is de eerste tattoo shop in Nederland die PMU heeft geïntroduceerd.

Lees alle informatie over onze permanente make-up behandelingen op de website van Tattoo Bob. 

Naar Tattoo Bob

Mailen Afspraak maken Direct bellen