Uw uiterlijk is onze zorg.

010 2900780 info@tbmedical.nl ma t/m za: 10:00 - 22:00

Permanente full lips

Naast een permanente lipliner is het bij TB Medical op de permanente make-up afdeling ook mogelijk om te kiezen voor full lips. Bij een full lip tattoo worden de lippen getatoeëerd net zoals u dit doet bij het aanbrengen van lipstick.

De full lips tattoo is een goede oplossing voor iemand die van nature wat blekere lippen heeft of waarbij lippenstift niet goed blijft zitten. Met behulp van permanente make-up (PMU) kunnen de lippen op deze manier dus een flinke boost krijgen!


Online afspraak  Bekijk tarieven

Full lips tatoeëren

TB Medical is een eigen praktijk maar werkt samen met  de bekende praktijk van Tattoo Bob. U kunt u ook permanent vervaagde make-up bij ons laten herstellen, zoals uw wenkbrauwen of oogleden.

Bekijk de website van Tattoo Bob voor alle informatie over het tatoeëren van full lips. U kunt ook direct contact met ons opnemen voor het maken van een afspraak.

Naar Tattoo Bob

Lippen vormgeven

Er zijn meerdere redenen waarom PMU full lips een goede optie zijn om aan te brengen. Ten eerste scheelt het u geld en tijd; u hoeft immers geen lippenstift meer aan te brengen! Ook kunnen lippen geaccentueerd of gecorrigeerd worden voor een mooie uitstraling op het gezicht. Zo kunnen ze optisch voller lijken door de full lips behandeling te combineren met permantente lipliner. Wij zorgen dat die lipliner iets donkerder van kleur is dan uw lippen, waardoor ze er voller uit gaan zien.

De behandeling

Het plaatsen van een PMU full lips duurt ongeveer een uur. Hierna zal de aangebrachte kleur in de eerste genezingsfase wat lichter van kleur kunnen worden. In sommige gevallen zijn daarom meerdere (na)behandelingen nodig. Deze nabehandelingen zitten uiteraard in de prijs inbegrepen. Wanneer u na een aantal jaar de kleur toch iets op wilt halen brengen wij hier €75,- voor in rekening.

Mailen Afspraak maken Direct bellen