Uw uiterlijk is onze zorg.

010 2900780 info@tbmedical.nl ma t/m za: 10:00 - 22:00

Micro Haar Pigmentatie (MHP)

Welkom bij de Micro Haar Pigmentatie specialist van Nederland. Micro haar pigmentatie (MHP) is een wereldwijde sensatie omdat het resultaat er heel realistisch uitziet. Kalende, of geheel kale, mensen kunnen nu met een vrij simpele ingreep weer door het leven als iemand met haar op het hoofd. Zo ziet u er weer fris en jong uit! U kunt hier meer lezen over de behandeling en onze werkwijze.

De MHP werkwijze van TB Medical

Onze MHP-experts van TB Medical hebben een internationale reputatie voor hun behandelmethoden. In de behandelkamers van TB Medical zijn dan ook vele internationale en binnenlandse bekenden behandeld. Iets waar we persoonlijk erg trots op zijn!

We hebben onze eigen technologie, kunnen superfijn werken en daardoor zo realistisch mogelijk haar imiteren. We zijn ons blijven innoveren en kunnen daarom inmiddels met vertrouwen zeggen dat we iedereen een realistische stoppeltattoo kunnen aanbieden.

MHP is er dus voor hem, voor haar en voor u!

Maak een afspraak

TB Medical is...

Erkend internationaal expert;

Garantie (kosteloos touch up);

Sinds 1968 een begrip in Nederland;

Samenwerking met Ikazia ziekenhuis en Tattoo poli AMC ziekenhuis;

Samenwerking met de GGD;

Eigen unieke techniek UFT.

MHP: heel anders dan 'gewone' tatoeages! 

Het is een heel ander proces dan andere tattoos, omdat er veel verschillende inkten en naalden worden gebruikt. Om het verschil nog duidelijker te maken en een gangbare term te ontwikkelen, is de term stoppeltattoo bedacht door TB Medical. Een logische naam: er worden immers kleine stoppels getattoeëerd op het hoofd. Door middel van meerdere behandeling wordt er naar het meest optimale resultaat toegewerkt - een geschoren look die nauwelijks van echt te onderscheiden is! 


Maak een afspraak  Bekijk tarieven

MHP | Micro Haar Pigmentatie | TB Medical

'Wij onderzoeken graag samen met u welke behandelmethode het best past bij u en uw (gewenste) uitstraling!'

Een persoonlijke aanpak

Er zijn binnen MHP meerdere opties die we kunnen toepassen. Voor iedereen is er namelijk een andere manier die het beste bij de persoonlijke voorkeuren en het uiterlijk past. Wij hebben meerdere privé behandelkamers waar u in alle rust geholpen kunt worden door onze gepassioneerde MHP specialisten. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem gerust even geheel vrijblijvend contact met ons op!

Neem contact op

MHP Micro Haar Pigmentatie bij dun haar voor vrouwen

Meer weten?

TB Medical werkt samen met Tattoo Bob. Dit bedrijf is al sinds 1968 een begrip in Nederland. Bob was één van de eerste tatoeëerders die cosmetische en medische tatoeages uitvoerde, waaronder MHP.

Lees meer over MHP op de website van Tattoo Bob, of neem direct contact met ons op.

Naar Tattoo Bob

Mailen Afspraak maken Direct bellen