Uw uiterlijk is onze zorg.

010 2900780 info@tbmedical.nl ma t/m za: 10:00 - 22:00

Intake + Huidscan

"Een goed behandeladvies begint met een goede huidanalyse"

Als nr 1 huidkliniek van Nederland willen wij natuurlijk de allerbeste huidzorg aan onze cliënten kunnen bieden. Daarom krijgt u bij TB Medical in Rotterdam de allerbeste voorbereiding voordat we uw huid gaan behandelen! Voor onze intake stellen we niet alleen alle vragen die relevant kunnen zijn voor huidbehandeling, we maken ook een professionele huidscan met de nieuwste en meest vooraanstaande apparatuur uit de dermatologische wereld. Zo kunnen onze huidtherapeuten en schoonheidsspecialisten een naukeurig gepersonaliseerd behandelplan opstellen dat écht werkt voor uw huid! Zien we u snel in onze huidkliniek op Katendrecht in Rotterdam?

Maak een afspraak

Waarom bij TB Medical?

Eerlijk advies van onze gediplomeerde huidtherapeuten/ huidspecialisten;

De meest vooraanstaande dermatologische apparatuur;

Een gepersonaliseerd behandelplan met productadvies;

Ontvang digitaal uw huidanalyse;

Volg uw huidverbetering meetbaar op.

Wat we doen

Uw huidverbeteringstraject start bij TB Medical dus altijd met een intake + huidscan. Tijdens het intake gesprek zal de huidtherapeut uw wensen/huiddoelen met u bespreken en zal ze vragen naar meer achtergrondinformatie. Hierbij kunt u denken aan o.a. uw behandelverleden, levensstijl, voeding en uw medische profiel. Hierdoor komen we alles te weten wat eventueel zou kunnen helpen om het optimale resultaat uit de behandelingen te krijgen. De huidtherapeut zal na de uitgebreide huidanalyse een op maat gemaakt behandelplan voor uw opstellen, waarmee u het maximale uit uw huid zult halen.

Om goed advies te geven is het ontzettend belangrijk dat wij uw huid goed analyseren. Dit doen wij dan ook door middel van een geavanceerde loeplamp en/of een huidscan om dieper in de huidlagen te kijken.

intake + huidanalyse met de Meitu

Meitu huidscan

Meitu van Aesthetic Solutions behoort tot de nieuwste generatie huidanalyse apparaten en is ontwikkeld op basis van jarenlang onderzoek door verschillende dermatologen, professoren en data analisten. Dankzij de gepatenteerde huidanalyse technologie is de Meitu in staat om binnen 8 seconden wel 17 metingen te maken voor een nauwkeurige en onderbouwde analyse van uw huid. Hierdoor kunnen we bij TB Medical zeer nauwkeurige metingen doen van uw huid, om deze vervolgens te gebruiken voor het opstellen van uw gepersonaliseerde behandelplan. 

Maak een afspraak

Intake en Huidanalyse bij TB Medical in Rotterdam

Veelgestelde vragen
 

Wat kan ik verwachten van een intake gesprek?

U ontvangt uitgebreid advies over uw huid. De huidtherapeut zal uw huid analyseren en om dieper in de huidlagen te kijken worden er foto’s gemaakt in de Meitu huidscan. Vervolgens stelt de huidtherapeut een op maat gemaakt behandelplan voor u op met aansluitend productadvies om uw wensen/huiddoelen te bereiken.

Waar moet ik zelf rekening mee houden?

Op de dag van uw intake + huidscan is het belangrijk dat u met een schoon gelaat (zonder make-up of SPF (zonnebrand)) naar de kliniek komt.

Meer vragen? Neem contact op!

Intake + Huidanalyse

Afspraak maken?

Maak gemakkelijk een afspraak via ons contactformulier!

Afspraak maken

Mailen Afspraak maken Direct bellen