Uw uiterlijk is onze zorg.

010 2900780 info@tbmedical.nl ma t/m za: 10:00 - 22:00

Huidtherapie

TB Medical is sinds 1968 dé specialist van Nederland op het gebied van huidversieringen en huidbehandelingen. Wij bieden diverse behandelmogelijkheden op het gebied van huidverbetering.

Bij TB Medical maken we alleen gebruik van medisch gekwalificeerde apparatuur en behandeltechnieken. Hiermee kunnen we verschillende soorten indicaties veilig behandelen.

Huidtherapie wordt vanuit de aanvullende verzekering vergoed bij de volgende indicaties:

  • Acne therapie
  • Laser ontharing in het gelaat
  • Pigmentvlekken en/ of couperose vaatjes


Maak een afspraak  Bekijk tarieven

Waarom huidverbetering bij TB Medical?


Altijd een gratis en vrijblijvende intake;

Bewezen behandeltechnieken en medische apparatuur;

Behandeling door afgestudeerd huidtherapeuten/ huidspecialisten;

Veilig en vrijwel pijnloos;

Geschikt voor alle huidtypen;

De behandelingen worden bij ons uitgevoerd door ervaren huidtherapeuten/ huidspecialisten. Een huidtherapeute is opgeleid om de huid te verbeteren qua conditie of huidproblemen te verhelpen. Naast het cosmetische stuk bent u dus ook voor medische huidproblematiek bij TB Medical aan het juiste adres. 

Om een behandelplan zo effectief mogelijk te maken kunnen verschillende behandelingen gecombineerd worden. 

U kunt hierbij denken aan medische peelings, dermapen behandelingen, skinboosters, laserbehandelingen en laserontharing. Wij werken met hoogwaarde skincare producten om de beste resultaten te bereiken. Deze zijn ook voor thuisgebruik in onze kliniek aan te schaffen. 

Huidverbetering | Gezichtsbehandeling

TB Medical is laagdrempelig

Hoewel de drempel om een kliniek te bezoeken voor sommige mannen en vrouwen hoog kan zijn, voelen veel mannen en vrouwen zich op hun gemak bij TB Medical. TB Medical biedt namelijk de perfecte combinatie tussen de bereikbaarheid en expertise van onze behandelaars. Onze huidtherapeuten/ huidspecialisten hebben gewerkt in toonaangevende klinieken,wij werken ook samen met doctoren, chirurgen en artsen. Hiermee onderscheiden wij ons van alle andere huidzorg laserklinieken in Nederland. Tevens werken wij in het Ikazia Ziekenhuis in Rotterdam, waar wij tepelpigmentaties uitvoeren op de polikliniek.

Huidverbetering bij TB Medical

Startend met het intakegesprek, kijken we samen of uw wens haalbaar is. Vervolgens stellen wij een geoptimaliseerd persoonlijk behandelplan voor u op, met product- en behandeladvies. Tijdens het gratis intake gesprek kunt u al uw vragen stellen en geeft de huidtherapeut u alle benodigde informatie over de behandeling mee.

Onze huidverbeterende behandelingen

Mailen Afspraak maken Direct bellen