Uw uiterlijk is onze zorg.

010 2900780 info@tbmedical.nl ma t/m za: 13:00 - 22:00

Huidtherapie

TB Medical is de specialist van Nederland sinds 1968 op het gebied van huidversieringen en huidbehandelingen. Vanaf begin jaren '90 ontharen wij met verschillende soorten lasers.

TB Medical heeft gekozen voor de koploper onder de Quanta System lasers: de “Quanta System Duetto MT EVO met Intense Pulse Lightening”, hiermee kunnen verschillende huidverbeterende behandelingen uitgevoerd worden. Ook werken wij met de Dermapen4, een microneedling instrument waarmee veilig indrukwekkende resultaten worden bereikt.

Huidtherapie wordt vanuit de aanvullende verzekering vergoed bij de volgende indicaties:

  • Acné therapie
  • Laser ontharing in het gelaat
  • Pigmentvlekken en/ of couperose vaatjes: behandeling met laser/ IPL


Maak een afspraak  Bekijk tarieven

Waarom huidverbetering bij TB Medical?


Altijd een gratis en vrijblijvende intake;

Bewezen behandeltechnieken en medische apparatuur;

Behandeling door afgestudeerd huidtherapeuten/ huidspecialisten;

Geen hersteltijd, down-time, behandeling kan tijdens “lunchafspraak”;

Veilig en vrijwel pijnloos;

Geschikt voor zowel mannen als vrouwen.

De behandelingen worden bij ons uitgevoerd door ervaren huidtherapeuten/ huidspecialisten. Een huidtherapeute is opgeleid om de huid te verbeteren qua conditie of huidproblemen te verhelpen. Naast het cosmetische stuk bent u dus ook voor medische huidproblematiek bij TB Medical aan het juiste adres. 

Om een behandelplan zo effectief mogelijk te maken kunnen verschillende behandelingen gecombineerd worden. 

U kunt hierbij denken aan medische peelings, dermapen behandelingen, skinboosters en laserbehadelingen en laserontharing. Wij werken met hoogwaarde skincare producten om de beste resultaten te bereiken. Naar wens zijn deze ook voor thuisgebruik in onze kliniek aan te schaffen. 

TB Medical is laagdrempelig

Hoewel de drempel om een kliniek te bezoeken voor sommige vrouwen hoog kan zijn, voelen veel vrouwen zich op hun gemak bij TB Medical. TB Medical biedt namelijk de perfecte combinatie tussen de bereikbaarheid en expertise van onze behandelaars. Onze huidtherapeuten/ huidspecialisten hebben gewerkt in toonaangevende klinieken,wij werken ook samen met doctoren, chirurgen en artsen. Hiermee onderscheiden wij ons met alle andere huidzorg laserklinieken in Nederland. Tevens werken wij in het Ikazia Ziekenhuis in Rotterdam, waar wij tepelpigmentaties uitvoeren op de polikliniek.

Huid verbeteren met Duetto MT EVO Nd:YAG 1064 nm, Alexandrite 755 nm en/of IPL

Startend met het intakegesprek, kijken we samen of uw wens haalbaar is. Vervolgens maken wij een geoptimaliseerd persoonlijk behandeladvies. Wij stellen een behandelplan op waarbij gebruik wordt gemaakt van de verschillende laser- en lpl-technieken. Afhankelijk van de soort behandeling kan dit bijvoorbeeld met de Alexandrite, IPL en/of Nd:YAG-laser. Zoals eerder beschreven kunnen verschillende behandelingen gecombineerd worden. De huidtherapeute kan hier alles over vertellen tijdens een vrijblijvend intakegesprek. 

Onze huidverbeterende behandelingen

Mailen Afspraak maken Direct bellen