Uw uiterlijk is onze zorg.

010 2900780 info@tbmedical.nl ma t/m za: 10:00 - 22:00

Huidtherapie

''Ik ben Alisa, huidtherapeut binnen TB Medical.

In 2012 heb ik de opleiding Huidtherapie afgerond en sindsdien heb ik ervaring mogen opdoen in diverse werkomgevingen. Hier werden zowel cosmetische als medische behandelingen uitgevoerd.

De uiteenlopende behandelingen en het patiëntencontact maken het werk zo bijzonder. Kwaliteit leveren en een luisterend oor bieden zijn twee heel belangrijke elementen die bij mij voorop staan in het uitvoeren van mijn werk. Met veel enthousiasme zie ik u graag bij ons in de kliniek.''

Ik ben Raiesa huidtherapeut binnen TB Medical. In 2017 heb ik de studie als allround schoonheidsspecialiste afgerond, waarna ik meteen besloot om mijn (medische) kennis te verbreden en de opleiding Huidtherapie te gaan volgen. Het geven van zowel medische als cosmetische behandelingen maakt mijn werk afwisselend en leuk. Inmiddels heb ik al enkele jaren ervaring op mogen doen in dit prachtige vak.

Mijn voldoening haal ik uit complexe huidaandoeningen en het leggen van verbanden, waarbij ik samen met jou kijk naar de beste behandelmogelijkheden. Ik vind het belangrijk om passende en kwalitatieve zorg te bieden en ik help je graag met het verbeteren en/of onderhouden van jouw unieke huid!

Ik ben Ilse, huidspecialist binnen TB Medical.

Inmiddels ben ik ruim 10 jaar werkzaam in ons bedrijf en daarom voor velen een bekend gezicht.

Voorheen werkte ik als gespecialiseerd verpleegkundige in het ziekenhuis. Ik heb altijd een grote interesse gehad in het menselijk lichaam en dus ook in de huid.

Als specialiste geniet ik ervan om onze klanten van goede behandelingen te voorzien. In onze kliniek staat het belang van de klant altijd voorop. Ik vind het prettig daar aandacht en tijd aan te kunnen besteden.

Het intakegesprek

Onze huidtherapeut/ huidspecialist  neemt tijdens het gratis intakegesprek samen met u door wat ze voor u kan betekenen. Hierbij is het belangrijk de medische voorgeschiedenis en persoonlijke gegevens te benoemen die van belang zijn om de behandeling veilig uit te voeren. TB Medical gaat te allen tijde veilig om met persoonsgegevens.

Opleiding huidtherapeut en vergoeding

Onze huidtherapeuten zijn opgenomen in het AGB-register (de AGB-code is een uniek codenummer van Nederlandse zorgaanbieders of zorgverleningsinstanties), zijn geregistreerd in het kwaliteitsregister voor paramedici (KP) en actief binnen de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten (NVH).

Een huidtherapeut heeft een opleiding gevolgd die wettelijk is erkend. Daarmee is de titel huidtherapeut wettelijk beschermd een opgenomen in de Wet op de Beroepen in de Individuele Gezondheidszorg (Wet BIG, artikel 34).

Beroepen in Artikel 34:

  • Hebben een wettelijk beschermde opleidingstitel;

  • Kunnen zich niet registreren in het BIG-register;

  • Vallen niet onder het tuchtrecht.

Zorgverzekeraars en cliënten kunnen registers raadplegen en inzien of een huidtherapeut is vermeld (en dus voldoet aan de kwaliteitseisen).

Wanneer u een huidprobleem heeft dat vergoed wordt door een verzekeraar, is een huidtherapeut ook belangrijk. Met een verwijzing van uw behandelend arts en de factuur die u bij ons betaald heeft (waarop de AGB code, het KP-nummer, NVH registratie, aandoening en soort behandeling/techniek op vermeld staat), kunt u de betaling declareren bij uw zorgverzekeraar. TB Medical heeft geen lopende contracten met zorgverzekeraars, u bent hier zelf verantwoordelijk voor.

Gratis intakesprek

Bent u geïnteresseerd in een huidbehandeling bij ons? Maak vandaag nog een afspraak, het intakegesprek is geheel gratis en vrijblijvend!

Afspraak maken

Mailen Afspraak maken Direct bellen