Uw uiterlijk is onze zorg.

010 2900780 info@tbmedical.nl ma t/m za: 13:00 - 22:00

Huidtherapie

“Ik ben Marie-José en huidtherapeut binnen TB Medical. Mijn klanten en collega’s kennen mij als een rustig persoon met een praktische maar warme aanpak. Zo krijg ik ontzettend veel voldoening van het ontdekken waarom een klant komt, het opstellen van een passend behandelplan en de klant een beter gevoel geven, van buiten en van binnenuit. Mijn passie voor de huid komt voort uit mijn vooropleiding tot allround schoonheidsspecialist en ik ben sinds 2007 actief in de schoonheids-branche en zorg. Na deze vooropleiding wilde ik meer kunnen betekenen voor klanten in mijn behandelstoel waardoor ik ook de HBO-opleiding huidtherapie ben gaan volgen en vervolgens heb afgerond.

Ik ben nu sinds 2015 paramedisch huidtherapeut en heb ervaring mogen opdoen in verschillende werkomgevingen; van een medisch, cosmetisch tot een cosmedische setting. Binnen TB Medical geef ik als huidtherapeut optimaal advies voor de huid, waardoor een passend persoonlijk behandelplan ontstaat. Ik ben tevreden als ik de huid preventief kan aanpakken, verbeteren en/of frisser maken waardoor mijn klanten zich goed voelen en dit ook uitstralen.
U zult mij ook zien binnen in de shop waar ik actief ben en mijn collega’s ondersteun waar nodig”.

Het intakegesprek

Onze huidtherapeut/ huidspecialist  neemt tijdens het gratis intakegesprek samen met u door wat ze voor u kan betekenen. Hierbij is het belangrijk de medische voorgeschiedenis en persoonlijke gegevens te benoemen die van belang zijn om de behandeling veilig uit te voeren. TB Medical gaat te allen tijde veilig om met persoonsgegevens.

Opleiding huidtherapeut en vergoeding

Onze huidtherapeuten zijn opgenomen in het AGB-register (de AGB-code is een uniek codenummer van Nederlandse zorgaanbieders of zorgverleningsinstanties), zijn geregistreerd in het kwaliteitsregister voor paramedici (KP) en actief binnen de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten (NVH).

Een huidtherapeut heeft een opleiding gevolgd die wettelijk is erkend. Daarmee is de titel huidtherapeut wettelijk beschermd een opgenomen in de Wet op de Beroepen in de Individuele Gezondheidszorg (Wet BIG, artikel 34).

Beroepen in Artikel 34:

  • Hebben een wettelijk beschermde opleidingstitel;

  • Kunnen zich niet registreren in het BIG-register;

  • Vallen niet onder het tuchtrecht.

Zorgverzekeraars en cliënten kunnen registers raadplegen en inzien of een huidtherapeut is vermeld (en dus voldoet aan de kwaliteitseisen).

Wanneer u een huidprobleem heeft dat vergoed wordt door een verzekeraar, is een huidtherapeut ook belangrijk. Met een verwijzing van uw behandelend arts en de factuur die u bij ons betaald heeft (waarop de AGB code, het KP-nummer, NVH registratie, aandoening en soort behandeling/techniek op vermeld staat), kunt u de betaling declareren bij uw zorgverzekeraar. TB Medical heeft geen lopende contracten met zorgverzekeraars, u bent hier zelf verantwoordelijk voor.

Gratis intakesprek

Bent u geïnteresseerd in een huidbehandeling bij ons? Maak vandaag nog een afspraak, het intakegesprek is geheel gratis en vrijblijvend!

Afspraak maken

Mailen Afspraak maken Direct bellen