Uw uiterlijk is onze zorg.

010 2900780 info@tbmedical.nl ma t/m za: 10:00 - 22:00

Tattoo verwijderen

Bij een tatoeage wordt inkt in de diepere delen van de huid geplaatst.  Het lichaam kapselt het in, waardoor het permanent blijft en met de tijd kan gaan vervagen. Er zijn diverse redenen waarom mensen een tatoeage willen verwijderen zoals: een nieuwe baan, een herinnering, te vervaagd en/of de tatoeage is in het onderhuids vetweefsel gezakt: een blow-out.

Informatie over tattoo verwijderen is op internet veel te vinden, maar houd er rekening mee dat iedere kliniek met een ander soort laser werkt. Laat u hier dus goed over informeren voor u uw tatoeage laat verwijderen. Tattoo Bob kan door zijn jarenlange ervaring in het tatoeëren,  gediplomeerde huidtherapeuten / huidspecialisten en het Quanta Q Plus C lasersysteem een unieke combinatie bieden in de wereld van tatoeage verwijderen.


Maak een afspraak  Bekijk tarieven

Waarom bij TB Medical?

Uitgevoerd door een gediplomeerd huidtherapeut/ huidspecialist;

De enige Q-Switch laser met een ingebouwde Ruby, Nd:Yag en KTP laser zodat alle kleuren tatoeages effectief verwijderd kunnen worden;

Speciaal coolingsysteem;

Gratis en vrijblijvend intakegesprek;

Wij verwijderen permanente make-up;

Geschikt voor alle huidtypes.

De laser

Wij gebruiken de medische laser van Quanta Laser Systems: Het model Q-Switch laser -plus C, een nanosecondelaser. Dit is een topkwaliteit laser, welke voorheen alleen gebruikt werd in universitaire ziekenhuizen en klinieken die volledig gespecialiseerd zijn in o.a. tatoeage verwijderen. 

Het Quanta Q-plus C lasersysteem is een apparaat met 3 golflengtes; 1064, 694 en 532 nm wat alle tatoeagekleuren kan verwijderen. Waaronder blauw, zwart, hemelsblauw, donkerblauw, groen, violet, rood, oranje, paars en geel.

De behandeling

Tijdens het verwijderen van uw tatoeage wordt er door de laser een lichtbundel gericht op uw tatoeage. Deze lichtbundel wordt geabsorbeerd door de inkt van uw tattoo in de huidlaag. Door de energie van de laser valt de inkt van uw tattoo in kleine deeltjes uiteen en wordt het door het lichaam afgevoerd als afvalstoffen.

Uw tattoo zal na iedere behandeling een stuk lichter worden en uiteindelijk is de tattoo verwijderd. Om de gevoeligheid tijdens het weglaseren te verzachten werkt Tattoo Bob met een speciaal coolingsysteem tijdens het tattoo verwijderen. Door gebruik te maken van dit coolingsysteem tijdens de laserbehandeling ervaart u minimale pijn tijdens het tattoo weglaseren.

Na de behandeling

Na de behandeling verzorgen wij het gebied met een paraffine-zalfgaas, dit voorkomt uitdroging en jeuk. Het paraffinegaasje wordt afgeplakt, wij adviseren dit minimaal 12 -24 uur op te houden. Na 12- 24 uur mag u de gaasjes verwijderen en zal u een reactie van de huid waarnemen. Hoe de huid reageert is afhankelijk van de conditie van de huid, de inkt die is gebruikt en de nazorg.

Bij een normale reactie starten met de zalf Cicaplast B5 van La Roche Posay. Deze zalf gebruikt u de eerste twee weken 2x per dag en de derde en vierde week 1x per dag. U ontvangt het voor- en nazorgformulier per e-mail, in een folder en/of raadpleeg het kopje FAQ en nazorg en reacties. 

tattoo verwijderen

(tattoo laseren voor na foto)

Veelgestelde vragen

Zijn er risico's verbonden aan het weglaseren?

Tijdens het intakegesprek worden de risico's van het tattoo verwijderen met u besproken, want bij iedere laserbehandeling zijn er risico’s aanwezig. Deze risico's probeert TB Medical Rotterdam aan de hand van uw medische verleden en de omstandigheden zo veel mogelijk te vermijden. 

Tattoo verwijderen kosten

Bekijk voor de kosten van van een tattoo weglaseren op onze tarieven pagina.

Bekijk ook onze FAQ voor een overzicht van alle vragen m.b.t. tattoo verwijderen.

 tattoo verwijderen

Afspraak maken?

Maak gemakkelijk een afspraak via ons contactformulier!

Afspraak maken

Mailen Afspraak maken Direct bellen