Uw uiterlijk is onze zorg.

010 2900780 info@tbmedical.nl ma t/m za: 10:00 - 22:00

Tattoo verwijderen met de beste laser

De nummer 1 en drukst bezochte laserpraktijk van Nederland. 

Waarom heeft TB Medical zoveel kennis op het gebied van tattoo verwijdering? TB Medical brengt de professionele medische wereld samen met de meest vooraanstaande tatoeage experts. Wij werken namelijk samen met  en zijn gehuisvest naast, de legendarische Tattoo shop "Tattoo Bob". Dit is de oudste en bekendste tattoo shop van Nederland, een begrip sinds 1968. Omdat Tattoo Bob zoveel ervaring in de tatoeagewereld heeft, is het logisch dat wij samenwerken! Voor tattoo verwijderen werkt TB Medical met de allernieuwste lasers, waaronder de Discovery Pico Plus (inclusief het befaamde "Fractional handstuk") en de Q Plus van Quanta System. Zo helpen we u dus op de meest professionele wijze van uw tatoeage af in onze privé behandelkamer. Zien we u snel in Rotterdam?

Klik hieronder om een online afspraak te maken, de tarieven te bekijken of een foto van uw tattoo te sturen zodat we alvast een prijsindicatie kunnen geven!


Online afspraak  Bekijk tarieven Stuur een foto 

Waarom bij TB Medical?

Uitgevoerd door een gediplomeerd huidtherapeut/ huidspecialist;

Beste en snelste lasers ter wereld: "De Discovery PICO Plus" en de Q-Plus van Quanta System;

Speciaal coolingsysteem;

Gratis en vrijblijvend intakegesprek;

Wij verwijderen permanente make-up;

Geschikt voor alle huidtypes en kleuren.

De laser

Voor het verwijderen van tatoeages gebruiken wij pico- en nanoseconde lasers. Hiermee kunnen tatoeages snel, veilig en effectief verwijderd worden. Dit zijn medische lasers van Quanta Laser Systems, de modellen waarover wij beschikken zijn de Discovery Pico Plus en de Q-Plus C. Dit zijn topkwaliteit lasers, welke voorheen alleen gebruikt werden in universitaire ziekenhuizen en klinieken die volledig gespecialiseerd zijn in o.a. tatoeages verwijderen. 

Beide lasersystemen bevatten 3 golflengtes; 1064, 694 en 532 nm welke alle tatoeagekleuren kunnen verwijderen. Hierdoor kan bij ons dus ook uw tatoeage in het blauw, zwart, hemelsblauw, donkerblauw, groen, violet, rood, oranje, paars of geel verwijderd worden!

Waarom tattoo verwijderen bij TB Medical?


Tattoo Bob sinds 1968

Wij werken samen met Tattoo Bob - een begrip sinds 1968! Tattoo Bob is de tatoeage pionier en weet dus precies welke naalden en inkten vroeger zijn gebruikt. Huidtherapeuten of andere specialisten hebben deze schat aan ervaring niet.

Speciaal opgeleide huidspecialisten

Onze huidtherapeuten/huidspecialisten zijn speciaal opgeleid om met de juiste instellingen en een goede huidanalyse de tattoo te verwijderen.

Nr. 1 Kliniek in Nederland

De combinatie van deze specialisten bij elkaar in 1 kliniek is uniek in Nederland en mede daarom zijn we de drukst bezochte kliniek van Nederland voor het verwijderen van een tattoo.

Voor de rest van onze Tattoo Verwijderen pagina's - klik op het Tattoo Verwijder Menu

De behandeling

Tijdens het verwijderen van uw tatoeage wordt er door de laser een lichtbundel gericht op uw tatoeage. Deze lichtbundel wordt geabsorbeerd door de inkt van uw tattoo in de huidlaag. Door de energie van de laser valt de inkt van uw tattoo in kleine deeltjes uiteen en wordt het door het lichaam afgevoerd als afvalstoffen.

Uw tattoo zal na iedere behandeling een stuk lichter worden en uiteindelijk is de tattoo verwijderd. Om de gevoeligheid tijdens het weglaseren te verzachten werkt TB Medical met een speciaal coolingsysteem tijdens het tattoo verwijderen. Door gebruik te maken van dit coolingsysteem tijdens de laserbehandeling ervaart u minimale pijn tijdens het tattoo weglaseren.

Meer over de behandeling 

Na de behandeling

Na de behandeling verzorgen wij het gebied met een paraffine-zalfgaas, dit voorkomt uitdroging en jeuk. Het paraffinegaasje wordt afgeplakt, waarna wij adviseren dit minimaal 12-24 uur op te houden. Na 12-24 uur mag u de gaasjes verwijderen en zult u een reactie van de huid waarnemen. Hoe de huid reageert is afhankelijk van de conditie van de huid, de inkt die is gebruikt en de nazorg.

Bij een normale reactie starten met de zalf Cicaplast B5 van La Roche Posay. Deze zalf gebruikt u de eerste twee weken 2x per dag en de derde en vierde week 1x per dag. U ontvangt het voor- en nazorgformulier per e-mail, in een folder en daarbij kunt u natuurlijk onze website raadplegen!

Meer over nazorg 

Tattoo verwijderen Pico Laser in Rotterdam, Katendrecht

(tattoo laseren voor na foto)

Klik hieronder om een online afspraak te maken, de tarieven te bekijken of een foto van uw tattoo te sturen zodat we alvast een prijsindicatie kunnen geven!

Afspraak maken?

Maak gemakkelijk een afspraak via ons contactformulier!

Afspraak maken

Mailen Afspraak maken Direct bellen