Uw uiterlijk is onze zorg.

010 2900780 info@tbmedical.nl ma t/m za: 10:00 - 22:00

Arabic stoppeltattoo

Mannen met een Turkse of Arabische achtergrond kunnen bij TB Medical terecht voor een Micro Haar Pigmenatie (MHP) behandeling. Een getinte huid gecombineerd met ‘Arabisch’ haar is namelijk bijzonder geschikt voor MHP.  Dit type haar is niet te vergelijken met steil haar. De spiraalgroei zorgt ervoor dat het haar eerst langs de hoofdhuid groeit voordat het de lengte in gaat. Een voordeel van een getinte huid is dat de huid tijdens en na de behandeling minder rood wordt. Hoe donkerder de huid, hoe minder duidelijk de roodheid. De buitenwereld zal de behandeling nauwelijks opmerken.


Maak een afspraak  Bekijk tarieven

Arabic stoppeltattoo plaatsen

TB Medical heeft een revolutionaire methode ontwikkeld voor het creëren van een zo realistisch mogelijke look. Naast het tatoeëren van stoppels, tatoeëert onze 'stoppeldokter' en collega's ook kleine, fijne haartjes waardoor een prachtig resultaat wordt behaald.

Bent u geïnteresseerd in het laten plaatsen van een arabic stoppeltattoo? TB Medical werkt samen met de praktijk van Tattoo Bob. Lees alles over Micro Haar Pigmentatie op de website van Tattoo Bob.

Naar Tattoo Bob

Mailen Afspraak maken Direct bellen