Uw uiterlijk is onze zorg.

010 2900780 info@tbmedical.nl ma t/m za: 10:00 - 22:00

Micro Haar Pigmentatie (MHP) bij vrouwen

Micro Haar Pigmentatie, of MHP, wordt absoluut niet alleen gedaan bij mannen. Er zijn veel vrouwen met dun haar, haaruitval, alopecia of (pleksgewijze) kaalheid. Voor deze vrouwen is het pigmenteren (tatoeëren) van de hoofdhuid een zeer geschikte oplossing. Daarom zien we steeds meer vrouwen gebruik maken van Micro Haar Pigmentatie of de Stoppeltattoo!

De techniek die we bij TB Medical hebben ontwikkeld is dan ook geschikt voor zowel vrouwen als mannen. Bij deze techniek tatoeëren we stoppels op de hoofdhuid die er zeer realistisch uitzien. Het is noodzakelijk dit te laten doen door een ervaren specialist. Deze hebben wij gelukkig in huis, waardoor u hier alle kale plekken op uw hoofd kunt laten verwijderen!


Maak een afspraak  Bekijk tarieven

Een pruik dragen

Pruiken kunnen voor veel vrouwen voor zorgen voor ongemak op het hoofd. Naast dat ze vaak toch niet helemaal lekker zitten, kan het voor onzekerheid zorgen bij de drager ervan. De stoppeltattoo is voor deze vrouwen de oplossing!

De stoppels die bij Micro Haar Pigmentatie worden getatoeëerd zien er zo realistisch uit dat ze nauwelijks van echt te onderscheiden zijn. De vrouwen die we tot nu toe hebben mogen helpen bij TB Medical zijn in ieder geval erg tevreden! Zij konden hun pruik voortaan in de kast laten liggen, want ze hebben nooit meer kale plekken door onze Micro Haar Pigmentatie

Haaruitval bij vrouwen

Bent u vrouw en heeft u last van haaruitval? U bent absoluut niet de enige! Stress is een van de meest voorkomende oorzaken hiervan en zorgt voor plekken met dun of zelfs geen haar op het hoofd. Deze plekken zien we het vaakst in het gebied rondom de slapen. Deze dunner behaarde of kale plekken kunnen we met Micro Haar Pigmentatie camoufleren, waardoor het haar er weer voller uit gaat zien. Optisch dikker haar dus!

Gevolgen van dreadlocks

Ook dreadlocks zien we veel als oorzaak van kale plekken bij zowel mannen als vrouwen. Omdat dit kapsel jarenlang erg populair is geweest zien we nu veel de gevolgen van dreadlocks die slecht gezet zijn. Zo zijn ze vaak te strak ingedraaid, waardoor het haar is gaan afbreken. Het groeit dan niet meer aan, waardoor er kale plekken ontstaan. Micro Haar Pigmentatie kan er voor zorgen dat deze kale plekken er weer dikbehaard uit gaan zien!

Gratis proefstukje bij TB Medical

Bij TB Medical bieden wij een gratis intakegesprek aan in onze winkel aan de Delistraat in Rotterdam. We vragen u wel altijd eerst een foto van de huidige situatie van uw haren te mailen zodat we goed voorbereid zijn. Tijdens het intakegesprek bespreken we vervolgens alle mogelijkheden en kunt u zelfs een gratis proefstukje laten plaatsen. Dit proefstukje kan u helpen de beslissing net wat gemakkelijker te maken. Als u een afspraak wilt maken voor de gratis intake en het plaatsen van een eventueel proefstukje kunt u hier contact met ons opnemen!

Blond of rood haar?

We horen nog altijd mensen die denken dat onze Micro Haar Pigmentatie methode enkel geschikt is voor mensen met donker haar. Dit is absoluut niet waar! Blond haar, grijs haar, rood haar - het maakt niet uit. Als u last heeft van dun haar waardoor de hoofdhuid zichtbaar is kunnen wij dit camoufleren voor u. Dus, rood, donkerblond, blond, peper en zoutkleur, lichtbruin of grijs haar, of wat dan ook: wij kunnen u helpen!

Heeft u Alopecia?

Kijkt u ook eens op onze pagina die speciaal over Alopecia gaat!

Wat is TB Medical?

TB Medical is de medische afdeling van Tattoo Bob. Hier zijn de behandelkamers te vinden en het is daarmee het kliniekgedeelte van Tattoo Bob. De diverse cosmetische pigmentatie specialisten zijn hier te vinden. Ook is TB Medical werkzaam in ziekenhuizen, zoals het Ikazia ziekenhuis, voor Tepelhof reconstructie behandelingen.

Meer informatie?

MHP voor vrouwen is exact dezelfde behandeling als bij mannen. Soms zijn er wel kleine verschillen - we kijken immers voor iedereen specifiek wat precies het beste bij het hoofd en haar past! Bij vrouwen gebruiken we bijvoorbeeld in de meeste gevallen een techniek die wat weg heeft van de hairstroke techniek. Deze techniek gebruiken wij ook bij permanente wenkbrauwen en zorgt voor zeer realistisch uitziende haartjes. TB Medical werkt samen met Tattoo Bob. Lees meer op de website van Tattoo Bob of neem direct contact met ons op.

Naar Tattoo Bob

Mailen Afspraak maken Direct bellen