Uw uiterlijk is onze zorg.

010 2900780 info@tbmedical.nl ma t/m za: 13:00 - 22:00

Micro Haar Pigmentatie bij vrouwen

Veel mensen denken dat Micro Haar Pigmentatie alleen geschikt is voor mannen. Dit is echter onjuist! Ook voor vrouwen met dun haar, haaruitval, alopecia of (pleksgewijze) kaalheid is het mogelijk de hoofdhuid te laten pigmenteren/tatoeëren. Deze vorm van tatoeëren staat ook wel bekend als Micro Haar Pigmentatie of de Stoppeltattoo.

Bij TB Medical maken wij gebruik van een speciaal ontwikkelde techniek die geschikt is voor zowel vrouwen als mannen. Er worden realistisch uitziende stoppels op de hoofdhuid getatoeëerd, deze zijn niet van echt te onderscheiden. Deze manier van tatoeëren kan enkel en alleen worden uitgevoerd door een ervaren specialist, zodat alle kale plekken worden verholpen.

Meer informatie?

Bij vrouwen werkt MHP exact hetzelfde als bij mannen. In sommige gevallen is een klein verschil te vinden. Hierbij gaat het dan om het opvullen van de kale plekjes op de hoofdhuid. Over het algemeen camoufleren wij de plekjes wat meer. De techniek die voor vrouwen wordt gebruik heeft iets weg van de hairstroke techniek, welke wij ook gebruiken voor het plaatsen van permanente wenkbrauwen.

TB Medical werkt samen met Tattoo Bob. Lees meer op de website van Tattoo Bob of neem direct contact met ons op.

Naar Tattoo Bob

Mailen Afspraak maken Direct bellen