Uw uiterlijk is onze zorg.

010 2900780 info@tbmedical.nl ma t/m za: 10:00 - 22:00

Behandelaar

Ralph Moelker

Specialist cosmetische pigmentatie

Mijn naam is Ralph Moelker, ik ben werkzaam in het Ikazia ziekenhuis te Rotterdam. Vanuit daar breng ik voor vele ziekenhuizen tepelhof pigmentaties en medische/cosmetische pigmentaties uit. Als zoon van de kunstenaar/tattoo artiest "Tattoo Bob" in Rotterdam ben ik opgeroeid met de kennis van het tatoeëren. Met mijn vader als leermeester heb ik mij vervolgens ontwikkeld tot specialist op het gebied van pigmenteren. Omdat er altijd nieuwe ontwikkelingen zijn op het gebied van tatoeages waren hier richtlijnen voor nodig. Ik heb, samen met de GGD Rotterdam, een adviserende rol gehad in het ontwikkelen van deze richtlijnen op zowel landelijk als Europees niveau. Inmiddels heb ik een eigen medische cosmetische kliniek genaamd TB Medical. Hier voeren wij verschillende behandelingen uit zoals medische pigmentaties, litteken behandelingen, tepelpigmentaties, micro haar pigmentatie,  huidverbeterende behandelingen waaronder pigmentatie problematiek, rosacea, couperose en overbeharing. We zijn trots dat wij in Nederland behandelingen zoals o.a. micro haar pigmentatie, tepelpigmentatie, permanente maken up op de kaart hebben gezet.

TB Medical op TV bij RTL

''Er moet betere voorlichting komen over tepeltattoo's.''

TB Medical op NPO Radio 1

''Wat gaat er mis bij het zetten van medische tatoeages''

Ralph Moelker is een specialist op het gebied van medische tatoeages en permanente make-up. Hij is bekend vanwege zijn expertise in het aanbrengen van cosmetische tatoeages voor reconstructieve doeleinden. Moelker werkt voornamelijk in Nederland en heeft een gevestigde reputatie in het vakgebied door zijn werk in klinieken en zijn bijdragen aan de ontwikkeling van technieken en normen binnen de medische tatoeagebranche.

Expertise en Werkterrein

Ralph Moelker richt zich vooral op het helpen van patiënten die lijden aan huidaandoeningen, littekens of die cosmetische correcties nodig hebben na medische ingrepen. Zijn werk omvat onder andere:

  • Littekencamouflage: Aanpassing van de kleur van littekens aan de omliggende huid om ze minder zichtbaar te maken.
  • Tepel- en tepelhofreconstructie: Reconstructie van de tepel en tepelhof voor vrouwen die borstkankeroperaties hebben ondergaan.
  • Pigmentstoornissen: Behandeling van aandoeningen zoals vitiligo door pigment in de huid aan te brengen.
  • Scalp Micropigmentation: Creëren van de illusie van haarfollikels bij mensen met haarverlies of dunner wordend haar.

Opleiding en Bijdragen

Ralph Moelker heeft uitgebreide training en ervaring op het gebied van medische tatoeages. Hij blijft zich voortdurend bijscholen en op de hoogte houden van de nieuwste technieken en ontwikkelingen binnen de industrie. Zijn werk is niet alleen gericht op het leveren van hoge kwaliteit tatoeages, maar ook op het educeren van anderen in het vakgebied.

Impact en Erkenning

Moelker heeft een aanzienlijke impact gehad op de levens van vele patiënten door hen te helpen hun zelfvertrouwen en levenskwaliteit te verbeteren. Zijn werk wordt gewaardeerd vanwege de precisie, professionaliteit en het empathische benadering van de behoeften van elke individuele patiënt. Zijn reputatie is opgebouwd door jaren van consistent werk van hoge kwaliteit en tevreden cliënten.

In de wereld van medische tatoeages staat Ralph Moelker bekend als een pionier en een betrouwbare expert, met een passie voor het verbeteren van het welzijn van zijn patiënten door middel van gespecialiseerde tatoeagetechnieken.

In de krant

Rotterdamse 3D-tepeltattoo zeer gewild na borstoperatie: ‘Ik moet ook steeds huilen’

Lees nieuwsartikel

Ralph zet 3D-tepelpigmentaties na borstverwijdering: "Een dankbare taak"

Lees nieuwsartikel

Ralph tatoeëert tepels die niet van echt te onderscheiden zijn: 'je kunt een stuk vrouwelijkheid teruggeven'

Lees nieuwsartikel

Ervaringen van een huidkunstenaar

Lees tijdschriftartikel

Krantenartikels

Klik op een afbeelding om het artikel te bekijken of te lezen.

Mailen Afspraak maken Direct bellen