Uw uiterlijk is onze zorg.

010 2900780 info@tbmedical.nl ma t/m za: 10:00 - 22:00

Wenkbrauwen tattoeëren voor mannen

Permanente make-up (PMU) is niet alleen maar voor vrouwen (klik hier voor wenkbrauwen tattoeëren voor vrouwen)! Permanente wenkbrauwen voor mannen kunnen ook een oplossing bieden en geven een zeer mooi resultaat. Mooie wenkbrauwen met heldere vormen zorgen voor een frisse en jeugdige uitstraling. Wenkbrauwen tattoeëren is dus ook de oplossing wanneer mannen dikkere of vollere wenkbrauwen wensen. Ook voor mannen met geen tot mindere wenkbrauwen - door bijvoorbeeld de haaraandoening alopecia of een andere medische/genetische oorzaak - geeft deze PMU behandeling een goed resultaat.

Bent u niet tevreden over uw wenkbrauwen en wilt u ook graag mooie, mannelijke wenkbrauwen? Dan is permanente make-up wellicht iets voor u. Maak direct een afspraak bij ons om uw wenkbrauwen te laten tattoeëren!


Online afspraak  Bekijk tarieven

Wenkbrauwen tatoeëren

Bij TB Medical bent u verzekerd van een mooi en natuurlijk eindresultaat. Dit komt omdat wij de hairstroke-techniek gebruiken, die vanwege het realistische resultaat ook wel de 3D Techniek wordt genoemd. Hierbij worden de wenkbrauwhaartjes getatoeëerd in fijne lijntjes (hairstrokes), tussen de bestaande haartjes. Deze techniek zorgt ervoor dat ze niet van echte haren te onderscheiden zijn en dus enkel de wenkbrauw aanvullen - voller maken. Op deze manier brengen we de natuurlijke vorm van uw wenkbrauw weer terug, zonder deze vrouwelijk te maken.

TB Medical werkt samen met de bekende praktijk van Tattoo Bob - een begrip sinds 1968. U kunt meer informatie over wenkbrauwen tatoëeren lezen op de website van Tattoo Bob.

Naar Tattoo Bob

Neem contact op

Wenkbrauwen tattoeëren of andere vormen van permanente make-up (PMU) kan dus voor iedereen uitkomst bieden! Jong, oud, man, vrouw en alles daartussen of daarbuiten: bij TB-Medical kunnen we iedereen helpen de wenkbrauwen (terug) te krijgen die hij of zij wil. Wij staan voor u klaar om uw wenkbrauwen (weer) te laten spreken! Wilt u een afspraak maken of informatieverkrijgen over de mogelijkheden, de nazorg, de techniek of een prijsopgave? Neem dan snel contact op of bel 010 2900780! Of maak direct een afspraak.

Online afspraak

wenkbrauwen tattoeëren mannen

Galerij

Bekijk hieronder voorbeelden uit onze galerij van permanente wenkbrauwen bij mannen.

Mailen Afspraak maken Direct bellen