Uw uiterlijk is onze zorg.

010 2900780 info@tbmedical.nl ma t/m za: 13:00 - 22:00

Wenkbrauwen voor mannen

Permanente make-up (PMU) is niet alleen maar voor vrouwen. Permanente wenkbrauwen voor mannen kunnen ook een oplossing bieden. Mooie wenkbrauwen met heldere vormen zorgen voor een frisse en jeugdige uitstraling. Dit is dus ook de oplossing wanneer mannen dikkere wenkbrauwen wensen. Ook voor mannen met geen tot mindere wenkbrauwen door bijvoorbeeld de haaraandoening alopecia of een andere medische/genetische oorzaak, geeft deze PMU behandeling een goed resultaat.

Bent u niet tevreden over uw wenkbrauwen en wilt u ook graag mooie wenkbrauwen? Dan is permanente make-up wellicht iets voor u. Maak direct een afspraak.

Wenkbrauwen tatoeëren

Bij TB Medical bent u verzekerd van een mooi en natuurlijk eindresultaat. Dit komt omdat wie de hairstroke-techniek gebruiken. Hier worden de wenkbrauwhaartjes getatoeëerd in fijne lijntjes, tussen de bestaande haartjes. Deze techniek zorgt ervoor dat ze niet van echte haren te onderscheiden zijn. Op deze manier brengen we de natuurlijke vorm van uw wenkbrauw weer terug, zonder deze vrouwelijk te maken.

TB Medical werkt samen met de bekende praktijk van Tattoo Bob een begrip sinds 1968. Lees alle informatie over wenkbrauwen tatoëeren op de website van Tattoo Bob.

Naar Tattoo Bob

Mailen Afspraak maken Direct bellen