Uw uiterlijk is onze zorg.

010 2900780 info@tbmedical.nl ma t/m za: 10:00 - 22:00

Medische tattoo bij segmentale vitiligo

De vorm segmentale vitiligo ontstaat vaak al in de kinderjaren. Er ontstaan dan één of meerdere witte plekken aan een zijde van het lichaam. Vaak verspreiden de witte plekjes zich snel waarbij ook de haarwortels pigment verliezen. Hierdoor onstaan ook witte haren.

Na 2 á 3 jaar zijn de witte plekken vaak stabiel en zullen deze zich verder niet meer uitbreiden.

Segmentale vitiligo is mooi te behandelen met een medische pigmentatie. Voor een gehele behandeling gestart kan worden plaatsen wij eerst kosteloos een proefstukje. Neem voor meer informatie contact met ons op.

Wat is depigmentatie?

Bij depigmentatie is er een tekort aan pigment.Er ontstaan dan witte vlekjes op je huid.

De huid heeft kleur door pigmentcellen (melanocyten). Pigment wordt ook wel melanine genoemd en is een bruine kleurstof die wordt aangemaakt door de pigmentcellen in je huid. Bij bijv. vitiligo werken deze pigmentcellen niet goed meer.

WAT ZIJN WITTE PIGMENTVLEKKEN?

Wanneer bepaalde huidcellen genaamd melanocyten stoppen met het aanmaken van melanine wordt dit zichtbaar als witte pigmentvlekken. Melanine is het pigment dat onze huid, haar en ogen kleur geeft. Zonder dat pigment vormen er ongekleurde plekjes. Deze vlekken kunnen overal op het lichaam ontstaan, afhankelijk van de oorzaak.

Witte pigmentvlekken op de huid is goed te behandelen en is niet het zelfde als actieve vitiligo.

Voor en na

Maar direct een afspraak

Heeft u vragen over de behandeling of wilt u direct een afspraak maken? Maak gemakkelijk uw eerste afspraak via ons contactformulier of bel naar 010 2900780

Afspraak maken

Mailen Afspraak maken Direct bellen