Uw uiterlijk is onze zorg.

010 2900780 info@tbmedical.nl ma t/m za: 10:00 - 22:00

Permanent wenkbrauwen prijs?

01-07-2022

De kleur en de vorm van uw wenkbrauwen is erg bepalend voor de uitstraling van uw gezicht. Het kan er vreemd uit gaan zien als de vorm niet goed past bij uw gezicht, ook een verkeerde kleur kan zorgen voor een minder mooi eindresultaat. Wij kunnen u adviseren wat de voor u perfecte wenkbrauwen zijn.

Er is een verschil tussen permanente make-up, semi-permanente make-up en het tatoeëren van make-up. Het betreft permanente make-up (PMU) wanneer er gebruik wordt gemaakt van een machine en een naald, dit is dan ook direct al tatoeëren. Bij semi-permanente make-up is het zo dat de pigment minder diep in de huid wordt gebruikt, en daardoor zal vervagen.

Wenkbrauwen voor uw gezicht!

Wenkbrauwen zijn er in allerlei soorten en maten. Er zijn mensen met dikke wenkbrauwen, dunne wenkbrauwen of een combinatie van beide. Het is erg belangrijk dat de vorm van uw wenkbrauwen goed bij uw gezicht past. Wanneer dit niet het geval is, kan permanente make-up wenkbrauwen een uitkomst zijn!

Permanente make-up (PMU) is een cosmetische behandeling waarbij kleine inktpartikels in de huid geïnjecteerd worden met een dunne naald. Dit geeft een blijvend resultaat en is dus perfect voor mensen die graag hun wenkbrauwen in model willen hebben of die last hebben van overbeharing.

De kleur die we voor uw wenkbrauwen gebruiken, is afhankelijk van de kleur van uw huid en haar. We kunnen een natuurlijke look aanbrengen of juist voor een donkere kleur gaan, het is maar net wat uw wensen zijn!

Permanent make-up wenkbrauwen is een semi-permanente behandeling. Dit betekent dat de kleur na verloop van tijd kan vervagen. Hoe lang het resultaat blijft zitten, is afhankelijk van uw huidtype en de gebruikte kleur.

Wat is permanente make-up?

Permanente make-up, ook wel PMU is het inbrengen van pigment in de lederhuid. Door middel van moderne apparatuur en een naald wordt de pigment geplaatst. Een permanente make-up behandeling lijkt qua techniek veel op het zetten van een tattoo, maar het doel is juist om op een natuurlijke manier de pigmenten aan te brengen.

Door een PMU behandeling is het zo dat er een natuurlijk resultaat ontstaat van de wenkbrauwen. Het is zo dat bij het zetten van een tattoo het pigment tot zeker 3 mm in het onderhuids bindweefsel geplaatst. PMU maar 1,5 mm in de lederhuid. Dit is ook een reden dat PMU vervaagt en een tattoo veel minder.

Verschillende soorten permanente make-up wenkbrauwen!

Permanente make-up (PMU) biedt verschillende mogelijkheden. Zo kunt u bij permanente make-up ook kiezen voor een eyeliner boven, een lipliner of een eyeliner met wing. Daarbij heeft permanente make-up wenkbrauwen ook verschillende opties voor een eindresultaat. Het is zo dat wij de PMU kunnen aanbrengen op verschillende manieren. Deze speciale techniek kan zijn microblading of powder brows.

Microblading is een bekende hairstroke techniek binnen de permanente make-up. Bij microblading is het zo dat er met een mesje dunne lijntjes rondom de wenkbrauwen worden geplaatst. Microblading zorgt er voor dat u volle wenkbrauwen krijgt, op een natuurlijke manier. Een touch up bij microblading is zeker aan te raden als u wilt gaan voor het mooiste resultaat. Een volledige behandeling van microblading kan daardoor een derde behandeling nodig hebben.

Powder brows is een semi permanente make-up behandeling. Deze techniek heeft een verloop effect waardoor dit ook ombre brows wordt genoemd. Deze wenkbrauwen worden van van licht naar donker gekleurd. Bij deze PMU behandeling is een extra behandeling vaak niet noodzakelijk.

De kleur van de gebruikte pigmenten

De kleur van de wenkbrauwen is erg belangrijk, dit zodat deze passend is bij uw gezicht. Samen zullen wij uw wensen over de kleur van de wenkbrauwen bespreken. Door de jaren heen hebben wij verschillende kleuren gebruikt bij verschillende behandelingen. Op deze manier weten wij welke kleur goed werkt en lang mooi zichtbaar blijft. Het is zo dat wij zorgen dat bij de eerste behandeling dat de kleur liever lichter is, dan al direct te donker.

Wij werken liever van licht naar donker, zodat bij de nabehandeling of de tweede behandeling of derde behandeling de kleur donkerder gemaakt kan worden. Ook wanneer de wenkbrauwen te dun zijn, kan dit bij een volgende behandeling worden bijgewerkt.

Voorbereiden op de behandeling van permanente make-up

Voor de behandeling van permanente make-up is het belangrijk dat u met een aantal dingen rekening houdt, dit om te gaan voor het beste resultaat. Vooraf aan de behandeling is het belangrijk dat u geen bloedverdunners, alcohol of aspirines gebruikt. Deze middelen kunnen er namelijk voor zorgen dat er tijdens de behandeling bloedverlies plaatsvindt. Bloedverlies tijdens een behandeling van permanente make-up zal er toe leiden dat de pigmenten niet goed zullen uitpakken.

De permanente make-up wordt tijdens een behandeling veilig aangebracht. Bij het aanbrengen krijgt u vaak een verdovende crème, dit om de mogelijke pijn te verzachten en om te zorgen dat de huid minder gevoelig wordt.

Het verzorgen van de permanente make-up

Als u net permanente make-up hebt laten aanbrengen, dan is het belangrijk dat de huid niet nat wordt. De ontwikkelingen van het pigment is dan in volle gang. De eerste week na de sessies moet u zorgen dat de wenkbrauwen droog blijven. Zwemmen, een zonnebank of intensief sporten wordt dan ook zeker afgeraden.

Na 7 dagen na de behandeling kunnen de wenkbrauwen wel weer gewoon nat worden, het is dan wel belangrijk dat de wenkbrauwen drogen door lucht en niet door een handdoek. Heeft u het idee dat uw permanente make-up wenkbrauwen lichter worden? Maakt u zich geen zorgen! Het duurt namelijk zeker 4 weken tot het uiteindelijke resultaat van de wenkbrauwen zichtbaar is.

Voor wie is een permanente make-up behandeling geschikt?

Permanente make-up is voor iedereen geschikt! Voor mannen of vrouwen, jong of oud, iedereen die graag zijn ogen meer wil laten spreken door mooie wenkbrauwen kan kiezen voor permanente make-up.

Gewone make-up blijft vaak niet de hele dag mooi. Dit komt omdat de huid vettig kan worden, door de huidconditie of door bewegingen die gaande weg een dag worden gemaakt. Bij permanente make-up hoeft u zich geen zorgen te maken tijdens een dag hoe uw make-up er uit ziet. Want vanaf het moment dat u uit bed stapt, tot aan 's avonds zullen uw wenkbrauwen mooi zijn!

Er zijn verschillende redenen om te kiezen voor permanente make-up:

  • U heeft weinig tijd (of zin) om iedere ochtend make-up op te doen.

  • Uw wenkbrauwen zijn niet vol, maar u zou dit wel graag willen.

  • U draagt lenzen of een bril.

  • U bent allergisch voor make-up (lippen, wenkbrauwen, ogen)

  • UI doet veel aan sport.

  • U hebt littekens in uw wenkbrauwen.

De prijs voor permanente make-up wenkbrauwen

Voor de prijs van permanente make-up worden verschillende dingen in rekening gebracht. De pigment is natuurlijk een element, net als de PMU apparatuur en de tijd. Daarbij wil het gemak tijdens een afspraak natuurlijk ook wat!

Bij de prijs voor permanente make-up is het natuurlijk ook zo dat de naamsbekendheid van de kliniek mee speelt, denk aan promotie, een A locatie en de specialisten. Daarbij moet u natuurlijk ook vertrouwen hebben in een kliniek, dan zijn de extra kosten misschien al wel snel vergeten!

Bij Tattoo Bob is het mogelijk om ook permanente make-up te laten zetten. Wij werken hier mee samen, voor een unieke techniek door een professional! Voor de permanente make-up van Tattoo Bob is het zo dat de nabehandeling in de prijs is inbegrepen. Voor het beste resultaat rekenen wij soms wel 3 extra behandelingen. Hierdoor is de permanente make-up echt permanent make-up voor de rest van uw leven! Een permanente make-up behandeling: prijs €400.

Het laten zetten van uw permanente make-up wenkbrauwen

Tijdens een intakegesprek wordt eerst duidelijk wat de behandeling inhoudt, wat er inbegrepen zit in de prijs, zullen wij ons voorstellen en wordt er een duidelijke uitleg gegeven over de permanente make-up wenkbrauwen.

Op deze manier kan duidelijk worden hoe de volledige behandeling er uit zal gaan zien, ook wat de beste vorm en kleur is voor de wenkbrauwen. Op basis daar van kan er gestart worden met de behandeling.

Ziet u zichzelf al stralen met mooie wenkbrauwen? Maak dan een afspraak met ons voor uw permanente make-up!

Permanent wenkbrauwen prijs

Recente nieuwsberichten

Mailen Afspraak maken Direct bellen