Uw uiterlijk is onze zorg.

010 2900780 info@tbmedical.nl ma t/m za: 10:00 - 22:00

Schoonheidsspecialist in Rotterdam nodig?
TB Medical is er voor mannen en vrouwen!

Zoekt u een schoonheidsspecialist in Rotterdam? Op Katendrecht zit de schoonheidsspecialist die professionaliteit en gezelligheid combineert! Bij TB Medical zitten onze huidspecialisten / huidtherapeuten klaar om u te ontvangen. In ons gezellige pand kunnen onze breed geschoolde specialisten u helpen met al uw schoonheidswensen. Dé schoonheidsspecialist voor mannen en vrouwen vindt u op Katendrecht in Rotterdam!
  

Behandelingen

Hieronder vindt u een overzicht van de verschillende behandelingen die onze schoonheidsspecialisten aanbieden. Heeft u vragen over een van de behandelingen of eventueel andere wensen? Neem dan even contact op!

Over TB Medical

TB Medical is opgericht als medisch zusje van Tattoo Bob; de bekendste tattoo shop van Nederland. Omdat wij meer wilden doen met onze ervaring en kennis over tatoeëren besloten wij mensen te helpen met behandeling als tepelhofreconstructie, micro haar pigmentatie, tattoo verwijderen, permanente make up en andere medische tatoeages, toegepast bij mensen met o.a. alopecia, vitiligo of wijnvlekken. Hiervoor is TB Medical op zoek gegaan naar de beste huidtherapeuten en schoonheidsspecialisten die hun expertise konden combineren met onze kennis en ervaring. Deze unieke combinatie zorgt ervoor dat we een ontzettend breed scala aan huidbehandelingen kunnen aanbieden!

Gratis Consult

U bent altijd welkom om even een gratis intake gesprek te komen voeren om te kijken wat we voor u kunnen betekenen. Zo komt u bij ons nooit voor verrassingen te staan en bent u goed geïnformeerd over alle mogelijkheden. Kom dus gerust even langs voor een praatje en uw prangende vragen. Wij combineren hoogstaande huidtherapie met een flinke portie Rotterdamse gezelligheid. Zien we u snel op Katendrecht bij de nummer 1 schoonheidsspecialist voor mannen en vrouwen in Rotterdam?

Bekijk onze tarieven

Schoonheidsspecialist Rotterdam - Schoonheidsspecialist voor mannen en vrouwen

Afspraak maken?

Maak gemakkelijk een afspraak via ons contactformulier!

Afspraak maken

Dé schoonheidsspecialist Rotterdam voor mannen en vrouwen

Mailen Afspraak maken Direct bellen