Uw uiterlijk is onze zorg.

010 2900780 info@tbmedical.nl ma t/m za: 10:00 - 22:00

TB Medical: De Nummer 1 Huidtherapeut in Rotterdam

Bent u op zoek naar een huidtherapeut in Rotterdam? Op Katendrecht vindt u alle schoonheidsbehandelingen die u nodig heeft! Bij TB Medical hebben we enkel ervaren, gecertificeerde huidtherapeuten, schoonheidsspecialisten, artsen en cosmetisch pigmentatie specialisten in dienst en werken we bovendien samen met Het Ikazia Ziekenhuis, de Alrijne Zorggroep en het Amsterdam UMC.
 

Huidtherapie en huidverjonging

TB Medical is een huidtherapeut voor al uw huidbehandelingen. We zijn gespecialiseerd in een ruim aanbod van huidtherapie en huidverjonging, waaronder peeling, pigmentvlekken verwijderen, skinboosters, acne therapie, littekens behandelen (hidradenitis suppurativa) en fibromen of wratjes verwijderen, maar ook laser ontharen of gewoon een heerlijk ontspannende schoonheidsbehandeling!

Hier kunt u een uitgebreid aanbod bekijken van alle behandelingen die onze schoonheidsspecialisten aanbieden.

Huidtherapeut Rotterdam Katendrecht | TB Medical

Waarom huidverbetering bij TB Medical?


Altijd een gratis en vrijblijvende intake;

Bewezen behandeltechnieken en medische apparatuur;

Behandeling door afgestudeerd huidtherapeuten/ huidspecialisten;

Geen hersteltijd of down-time - behandeling kan tijdens “lunchafspraak”;

Veilig en vrijwel pijnloos;

Geschikt voor zowel mannen als vrouwen.

Huidtherapeut Rotterdam Katendrecht | Schoonheidsspecialist

TB Medical en Tattoo Bob

Naast deze huidtherapie behandelingen onderscheidt TB Medical zich als huidkliniek door innovator te zijn op gebied van tattoo verwijderen, tepelhofreconstructie en medische tattoos. Omdat TB Medical oorspronkelijk de medische afdeling van Tattoo Bob is, zijn we al sinds 1968 de specialist op gebied van tatoeages. Hierdoor zijn we vooraanstaand op gebied van medische tatoeages, permanente make up (PMU), tepel tatoeages en micro haar pigmentatie (MHP).

Gratis Consult

Naast deze innovaties proberen we bij TB Medical ook de meest gastvrije en klantvriendelijke huidtherapeut in Rotterdam te zijn. Hierdoor krijgen we niet alleen klanten uit Katendrecht of elders in Rotterdam over de vloer, maar uit heel Nederland (en soms zelfs erbuiten). Zo bieden wij altijd een gratis en vrijblijvende intake, doen we er alles aan om elke behandeling zo pijnloos mogelijk te laten verlopen en zijn onze specialisten niet alleen gecertificeerd in hun vakgebied, maar ook altijd zeer vriendelijk en meelevend. Wij zijn pas echt tevreden als klanten ook echt graag terug willen komen voor behandelingen!

Plan uw gratis consult Bekijk onze tarieven

Huidtherapeut Rotterdam Katendrecht | TB Medical

Onze Behandelingen

Bent u benieuwd geworden naar onze huidtherapie? U kunt hier een overzicht van onze behandeling met nog veel meer informatie vinden, maar u kunt natuurlijk ook altijd even contact opnemen of uw gratis consult inplannen. Zien we u snel in Rotterdam?

Meer weten?

Meer weten over onze behandelingen of direct een afspraak maken? Neem contact met ons op!

Contact opnemen

Mailen Afspraak maken Direct bellen