Uw uiterlijk is onze zorg.

010 2900780 info@tbmedical.nl ma t/m za: 10:00 - 22:00

Zomer Korting

25-06-2024

Laserontharing

Laserontharing kan in de meeste gevallen zonder problemen worden uitgevoerd, zelfs in de zomer. Gebieden zoals de oksels en de bikinilijn worden doorgaans niet blootgesteld aan direct zonlicht, waardoor behandelingen veilig kunnen plaatsvinden. Heb je toch een kleurtje opgedaan tijdens jouw behandeltraject? Geen zorgen! Met onze geavanceerde Duetto MT Evo-laser kunnen we nog steeds de behandeling voortzetten. Voor het beste resultaat is het echter aan te raden dat je huid niet te zongebruind is.

Oksels en bikinilijn voor € 85 ipv  € 120  (geldig op 6 sessies), in te plannen tot 7 augustus (behandelingen mogen ook na deze periode plaatsvinden).

Microneedling

Tijdens een microneedling behandeling worden kleine gaatjes in de huid gemaakt. Deze techniek helpt om de huidstructuur te verbeteren, gezichtsvlekjes te verminderen, en stimuleert de productie van collageen en elastine.

Microneedling kan het hele jaar door worden uitgevoerd, inclusief de zomer, maar het vergt specifieke voorzorgsmaatregelen om de huid te beschermen tegen schade door de zon en andere factoren. Zorg ervoor dat je na de behandeling een goede huidverzorgingsroutine volgt en bescherm jezelf tegen UV-straling om de beste resultaten te behalen en complicaties te vermijden.

Micro- Needling met Dermapen voor € 100 euro ipv € 150 Geldig voor 1 behandeling. In te plannen tot 7 augustus 2024. 

 

Milde peelings

Tijdens de zomermaanden is het van groot belang om door te gaan met huidbehandelingen. Lichte peelingbehandelingen helpen de huid gehydrateerd te blijven, wat essentieel is voor een goede werking. Een goed gehydrateerde huid biedt van nature meer bescherming tegen UV-straling, waardoor het risico op photoaging, zoals pigmentvlekken en verwijde bloedvaatjes, wordt verminderd.

Let op! Het dagelijks gebruik van een SPF is onmisbaar.

Peeling voor € 60 ipv €90 in te plannen tot 7 augustus 2024. 

Zomer Korting

Recente nieuwsberichten

Mailen Afspraak maken Direct bellen