Uw uiterlijk is onze zorg.

010 2900780 info@tbmedical.nl ma t/m za: 10:00 - 22:00

Zomerbehandelingen

08-07-2022

Zomerbehandelingen

Dit is natuurlijk heel fijn, daar worden wij blij van. Wij krijgen rond deze periode vaak de vraag of het wel handig is om te behandelen. Wees gerust dit kan zeker.  Tijdens een intake wordt voor ons duidelijk of je net op vakantie bent geweest of wekelijks onder de zonnebank gaat. Iedere leefsituatie is anders waardoor wij het behandelplan persoonlijk opstellen. Wij willen op een veilige manier werken voor en met klanten! Door “leefregels” op te stellen werken wij samen in vertrouwen aan een beter resultaat waar wij allebei blij van worden. Het zonnetje heeft natuurlijk ook zo zijn voordelen: het maakt je blij, zorgt voor aanmaak vit D en een klein veilig opgedaan kleurtje ( met SPF ) kan geen kwaad. Wij gebruiken altijd een zonnebrandcrème voor ons gezicht! Het is de beste antirimpel crème. 

Ieder seizoen gedraagt je huid zich anders. In de zomerperiode is het soms wat vetter omdat wij ook wat meer zweten. Dan is het heerlijk om je huid te reinigen en verwennen met verschillende gezichtsbehandelingen. Wij bieden naast huid therapeutische behandelingen ook schoonheidsbehandelingen zoals:

  • Alpha- H Quick Cleans facial
  • Alpha- H Antioxidant boost facial
  • Alpha- H Clear skin treatment/ acne behandeling
  • Alpha- H Healthy glow facial
  • Alpha- H Relax facial


Tijdens de zomer kunnen wij zeker ook dermapen4 behandelingen uitvoeren tegen huidveroudering, grove poriën en om de huid een boost te geven. Dit doen wij met verschillende skinboosters om de huid een flinke oppepper te geven.

Sommige laserbehandelingen zoals ontharen kunnen gewoon doorgaan, wel vragen wij altijd na of je onlangs in de zon, onder de zonnebank bent gegaan of een zelfbruiner hebt gebruikt. Met een Nd: YAG laser kan op een veilige en gecontroleerde manier de aanmaak van collageen gestimuleerd worden en dringt diep door in de huid. Dit proces vindt plaats in de tweede huidlaag (dermis) van de huid waardoor de bovenste huidlaag (epidermis) intact blijft bij behandeling met deze laser. Hierdoor is er geen downtime. Door je huidtemperatuur te verwarmen, kun je collageen stimuleren om de fijne lijntjes aan te pakken, waardoor een mooie, egale en gezonde huid ontstaat. Het proces van collageenproductie (via signalen van fibroblasten) begint binnen 2-3 weken tot 3 maanden na de behandeling. Tijdens deze periode is het effect opmerkelijk: een stevige, gladdere en frisse huid, stralend met een jeugdige uitstraling. De behandelingen die in de zomer geboekt kunnen worden:

  • Laser ontharen bikinilijn en oksels
  • Nd: YAG laser voor huidverbetering
  • Dermapen4 behandelingen
  • Oppervlakkige peels

Daarnaast is het fijn om preventief te kunnen werken om erger te voorkomen! Boek dus bijvoorbeeld in de zomer een consult zodat we in het najaar kunnen starten met de intensievere behandelingen. Schroom dus ook zeker in de zomer niet om naar de huidtherapeut te gaan!

Met vriendelijke groet,

Marie- José, Team Huidtherapie

Team TB medical

Recente nieuwsberichten

Mailen Afspraak maken Direct bellen