Uw uiterlijk is onze zorg.

010 2900780 info@tbmedical.nl ma t/m za: 10:00 - 22:00

Tattoo verwijderen in Rotterdam

De laserpraktijk van Nederland met de modernste lasers!

Zoekt u informatie over tattoo verwijderen Rotterdam? Welkom bij de nummer 1 en drukst bezochte laserpraktijk van Nederland, TB Medical  Lees hier alles over de allernieuwste Pico-laser behandeling, de verwachte kosten en het verloop van een behandeling. Lees verder voor concrete stappen en tips van experts in de regio Rotterdam.


Online afspraak  Bekijk tarieven Stuur een foto 

Kiezen voor TB MEDICAL?

Behandelingen door gediplomeerde huidtherapeuten/ huidspecialisten;

Modernste lasers: Discovery PICO Plus/Q-Plus van Quanta System;

Geavanceerd coolingsysteem;

Geheel vrijblijvend intakegesprek;

Voor alle kleuren en huidtype.

Tattoo verwijderen Rotterdam

De beste methode: Pico Plus laserbehandeling

De Pico Plus-laserbehandeling is een revolutionaire methode voor tatoeageverwijdering die gebruikmaakt van korte laserpulsen om tatoeage-inkt effectief te vergruizen. Dit leidt tot snellere resultaten en is effectief voor uiteenlopende inktkleuren. In tegenstelling tot traditionele lasers, gaat de Pico-laserbehandeling gepaard met minder pijn omdat het lichtpulsen gebruikt die korter zijn, waardoor de kans op verbranding verkleint.

Dankzij de geavanceerde technologie van de Pico-laser wordt de opwarming van de huid direct geminimaliseerd. Dit verkleint de kans op littekens en zorgt voor een nauwkeurigheid die schade aan omringend weefsel minimaliseert. De efficiëntie van de Pico-laser resulteert in minder benodigde behandelingen om een tatoeage te verwijderen, wat leidt tot lagere kosten over het geheel.

Tattoo verwijderen Rotterdam de beste kliniek

Bij het kiezen van een kliniek voor het verwijderen van een tatoeage, is het essentieel om voor een kliniek met de juiste expertise en ervaring te kiezen. Bij TB medical, hebben we meer dan 40.000 behandelingen uitgevoerd. Onze klantrecensies benadrukken hierbij het belang van het kiezen van een kliniek met bekwame huidtherapeuten, zoals Ilse en Alise. Zij worden geroemd om hun tattoo verwijder skills.

Als u kiest voor een cosmetische kliniek met gecertificeerde ervaren huidtherapeuten en laserspecialisten, dan kiest u voor betrouwbare behandelingen. Al onze professionals zijn aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten, wat garant staat voor hun bekwaamheid. Bovendien is het kiezen van een kliniek die geavanceerde laser technologieën, zoals de Pico Plus-laser en Q Plus van Quanta System, inzet belangrijk. Hiermee kunnen wij tatoeages snel, veilig en effectief verwijderen.

Het tattoo verwijderingsproces

Het proces van “tatoeage verwijderen” begint met een gratis en vrijblijvend intakegesprek. Tijdens dit gesprek wordt bepaald of het verwijderen van de tatoeage veilig is en wordt het beste behandelplan vastgesteld. De hoeveelheid sessies voor tatoeageverwijdering hangt af van de individuele situatie, met een gemiddelde van 6 tot 11 behandelingen nodig. Er wordt minimaal 8 weken tussen elke behandeling aanbevolen om de huid voldoende tijd te geven om te herstellen.

Na de behandeling is het belangrijk om onze nazorginstructies goed op te volgen:

  • Houd het behandelde gebied schoon en droog
  • Breng beschermende zalf en vitamine E crème aan
  • Vermijd direct zonlicht en krabben aan de behandelde huid

Zo voorkomt u eventuele infecties en littekens.

Behandeling tatoeage verwijderen

De behandeling

Tijdens het verwijderen van uw tatoeage wordt er door de laser een lichtbundel gericht op uw tatoeage. Deze lichtbundel wordt opgenomen door de inkt in de huid, waardoor de inktdeeltjes door de energie van de laser in kleine fragmenten uiteenvallen. Deze fragmenten worden vervolgens door uw lichaam op natuurlijke wijze afgevoerd als afvalstoffen.

Na elke behandelsessie zal uw tatoeage merkbaar lichter worden, en uiteindelijk geheel verdwijnen. Om het comfort tijdens de behandeling te verhogen, maakt TB Medical gebruik van een geavanceerd koelsysteem. Dit systeem minimaliseert de pijn tijdens het laseren van de tatoeage, waardoor u een comfortabelere ervaring heeft.

Gedeeltelijke tatoeageverwijdering voor cover-ups

Soms willen mensen hun tatoeage niet volledig verwijderen, maar licht vervaagd hebben om plaats te maken voor een nieuwe cover-up tattoo. Dit is mogelijk met de Picolaser. Gedeeltelijke tatoeageverwijdering, zoals tattoo weglaseren, is een veelgebruikte techniek voor cover-up tattoos, vooral wanneer de tatoeage volledig bedekt moet worden.

De laser kan een bestaande gezette tatoeage laten vervagen zodat deze minder zichtbaar is onder de nieuwe tattoo, wat ook helpt bij het kleuren van tatoeages. Dit maakt het mogelijk om een nieuw ontwerp over een oude tattoo te zetten, terwijl de oude tatoeage nog steeds enigszins zichtbaar blijft, vooral als er donkere inkt gezet is. Tattoo laseren kan dus een effectieve oplossing zijn voor het aanpassen van een bestaande tatoeage.

tatoeage verwijderen

Kosten tattoo verwijderen Rotterdam

De kosten voor het verwijderen van een tatoeage worden bepaald door verschillende factoren. Deze omvatten de grootte en kleur van de tatoeage en het aantal benodigde behandelingen. De prijzen voor een aantal behandelingen voor tatoeage verwijderen in Rotterdam variëren tussen 40 en 250 euro.

Wilt u een specifieke prijsopgave? Wij bieden in Rotterdam een gratis consult aan waarin de behandelingsaanpak en de bijbehorende kosten voor het verwijderen van de tatoeage worden besproken. Boek hieronder eenvoudig online een afspraak of stuur een foto van uw tattoo, dan geven we u razendsnel een prijsindicatie!

Doet laseren pijn?

Een veelvoorkomende zorg die mensen hebben bij tatoeageverwijdering is de pijn. Echter, de behandeling is nagenoeg pijnloos dankzij toplasers en kan voelen als een elastiekje tegen de huid. Om het discomfort tijdens de behandeling te managen, worden er verdovende crèmes gebruikt en machines die koude lucht op de huid blazen. Veel mensen vragen zich af of tattoo verwijderen pijnlijk is, maar met de juiste voorzorgsmaatregelen en technieken hoeft dit niet het geval te zijn.

Na een pico laserbehandeling kunnen er enkele bijwerkingen optreden, zoals:

  • Roodheid
  • Zwelling
  • Jeuk
  • Een branderig gevoel

Deze bijwerkingen trekken meestal na drie dagen weg en een helingsperiode van 8 weken wordt aangeraden tussen behandelingen om het huid verder te laten herstellen.

Tattoo verwijderen voorbeelden

Is TB medical de beste keuze voor een tattoo verwijderen Rotterdam?

Wij werken nauw samen met de legendarische Tattoo shop "Tattoo Bob". Dit is de oudste en bekendste tattoo shop van Nederland, een begrip sinds 1968. Door deze samenwerking weten we als geen ander hoe een tattoo in elkaar zit en hoe we deze moeten verwijderen. Inmiddels hebben we dan ook meer dan 40.000 succesvolle behandelingen gedaan.

Mede daarom zetten we de krachtige pico- en nanoseconde lasers van Quanta Laser Systems in om uw tatoeages snel, veilig en met ongekende precisie te verwijderen. Onze lasers, de Discovery Pico Plus en de Q-Plus C, staan bekend om hun topkwaliteit en waren tot voor kort exclusief voorbehouden aan universitaire ziekenhuizen en gespecialiseerde klinieken.

Onze geavanceerde lasersystemen zijn uitgerust met drie golflengtes—1064, 694 en 532 nm—die moeiteloos elke tatoeagekleur aanpakken. Of uw tatoeage nu blauw, zwart, hemelsblauw, donkerblauw, groen, violet, rood, oranje, paars of geel is, wij zorgen dat deze volledig en vakkundig verdwijnt. Kies voor een bewezen, effectieve aanpak en laat uw huid weer stralen!

Afspraak maken tattoo verwijderen Rotterdam

Samengevat, tattoo verwijderen hoeft niet een pijnlijke of dure ervaring te zijn. Met de juiste zorg, voorbereiding en nazorg, kan een tatoeage veilig en effectief worden verwijderd. De Pico Plus-laserbehandeling is een geavanceerde en veilige methode voor tatoeageverwijdering die gebruikt wordt in onze professionele kliniek in Rotterdam.

Mailen Afspraak maken Direct bellen